Tips voor het Veilig Gebruik van Kerstverlichting in je Vlaggenmast

Bij Bos Vlaggen zetten we ons in voor schitterende feestdagen, met nadruk op veiligheid. Kerstverlichting in de vlaggenmast biedt een elegante feestelijke touch. Maar veiligheid moet altijd voorop staan. Hier zijn enkele belangrijke tips om een betoverende én veilige kerstsfeer te garanderen:

1. Inspecteer de verlichting voor gebruik. Controleer op beschadigde kabels, gebroken lampjes en losse verbindingen. Elke beschadiging vormt een risico
2. Zorg ervoor dat de kerstverlichting geschikt is voor buitengebruik.Onze Glowing Tree® is getest en bestand tegen diverse weersomstandigheden.
3. Volg altijd de bijgeleverde installatie-instructies van Bos Vlaggen. Voor een optimaal, maar ook een veilig resultaat, leveren wij een uitgebreide en duidelijke handleiding aan. Volg deze aub.
4. Gebruik alleen de goedgekeurde en meegeleverde adapters. Deze adapters zijn ontworpen en speciaal geschikt voor buitengebruik.
5. Bevestig de verlichting met de meegeleverde bevestigingsmaterialen. Vermijd het gebruik van eigen bevestigingsmaterialen.
6. Plaats bedrading en lichtsnoeren buiten bereik van kinderen en huisdieren. Controleer bovendien af en toe op schade aan de kabels door bijvoorbeeld knaging.
7.Laat de verlichting zakken bij extreem slecht weer, zoals hevige storm of onweer. Vergeet (vooral bij het gebruik van een tijdschakelaar) niet om de verlichting van het stroom af te halen.
8. Berg de verlichting na het seizoen veilig op om de levensduur te verlengen.

Met deze tips van Bos Vlaggen kunt u genieten van een schitterende vlaggenmast, terwijl u verzekerd bent van de nodige veiligheid. Wij wensen u een sprankelend en veilig feestseizoen toe!

Lees meer

Toont alle 11 resultaten