Vlaggenmast kerstboom

Toont alle 12 resultaten


Vlaggenmast kerstboom

Mogelijk heb je ze wel al gezien, zo’n mooi verlichte kerstboom bij iemand in de tuin. En wellicht vraag je je af hoe je zelf zo’n mooie vlaggenmast kerstboom kan krijgen. Het mooie effect word veroorzaakt door in de vlaggenmast aangebrachte kerstverlichting.

Energiezuinige vlaggenmast kerstbomen

Voor onze vlaggenmast kerstbomen wordt alleen gebruik gemaakt van de meest energiezuinige LEDs. Het systeem dat gebruikt wordt om een vlaggenmast te verlichten in de vorm van een kerstboom, is daarmee tot wel 20x energiezuiniger dan gangbare kerstverlichting.

Soorten Vlaggenmast kerstbomen

Er zijn verschillende typen vlaggenmast kerstbomen beschikbaar in variërende formaten en met verschillende hoeveelheden LEDs. Zo kan er gekozen worden voor varianten met een hogere lampdichtheid. Het nummer in de modelnaam geeft aan hoeveel LED lichten dat specifieke model bevat. De kleinere types, de kerstbomen die te klein zijn voor een vlaggenmast, krijgen hun eigen mastjes meegeleverd. Makkelijk te monteren en demonteren.

Vlaggenmast verlichting kopen?

Het is uiteraard mogelijk om een vlaggenmast kerstboom bij ons te bestellen. Wij hebben verscheidene modellen in de aanbieding passend bij de meestvoorkomende formaten vlaggenmasten. Wanneer je opzoek bent naar zowel een vlaggenmast als verlichting, dan hebben wij daar mooie combinatie aanbiedingen voor.

Veelgestelde vragen

  1. De vlaggenmast kerstverlichting is voorzien van energiezuinige LED-lampjes, zo verbruikt de kleinste vlaggenmast kerstverlichting 12W per uur en de grootste 20w per uur. Om uit te rekenen wat het verbruik is voor een kerstverlichting gebruikt u onderstaande formule.

    Eén kilowatt is 1.000 watt. Om het aantal kWh te berekenen, vermenigvuldigt u het verbruik in kW met de tijd dat u het apparaat gebruikt. Dit kunt u doen op de volgende manier: aantal uren in gebruik x (vermogen van het apparaat / 1.000) = kWh.

    Het kost dus nauwelijks iets om deze sfeervolle kerstverlichting aan te hebben tijdens de kerstdagen.

  2. De prijs voor vlaggenmast kerstverlichting varieert tussen de € 25,- en de € 1500,- . De voordeligste kerstverlichting voor in de vlaggenmast is de Glowing Tree. Het verschil zit met name in de hoogte en het aantal lampjes.
  3. Het verschil tussen zit hem in de manier van rijgen van de energiezuinige LEDLAMPJES. Bij de Fairybell® is dat zigzag en bij de Glowing Tree® zijn dit vierkante blokken die, doordat ze niet helemaal strak staan, een beetje doorhangen.

    De Glowing Tree® is daarentegen een stuk voordeliger alternatief.