Aluminium vlaggenmast 6 meter incl. kerstverlichting
SKU: 20-600STN Meer informatie
  • 0 € 
  • € 
  • 66.11 € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • 24.793388 € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Aluminium vlaggenmast 6 meter incl. kerstverlichting

De meeste strakke vlaggenmast uit ons vlaggenmasten assortiment, met een wanddikte van 3mm. Deze vlaggenmast heeft een glad oppervlak en heeft geen naden over de hele lengte lopen. Zowel leverbaar in het cilindrisch (voet diameter is gelijk aan top diameter) als in het conisch (voet breder dan in de top). De mast is 7 meter lang en uit 1 stuk, door gebruik van een grondbuis blijft de mast 6 meter boven het maaiveld.

De cilindrische 7 meter vlaggenmasten zijn leverbaar in:

– 60mm voet en 60mm top
– 70mm voet en 70mm top
– 90mm voet en 90mm top

De conische 7 meter vlaggenmast is leverbaar in:
– 100mm voet en 60mm top

Stel uw aluminium vlaggenmast 7 meter eenvoudig samen, door de stappen van boven naar beneden te doorlopen. Wilt u over een optie meer informatie klik dan op “meer informatie” er verschijnt een pop-up met meer informatie en een duidelijke afbeelding.

Afwerking aluminium vlaggenmast 7 meter

Deze vlaggenmast kan worden afgewerkt op 2 verschillende manieren.

Standaard afwerking

Uw vlaggenmast wordt compleet geleverd met hijskoord, kikker en een vlaggenmastknop naar keuze. Het touw loopt bij deze afwerking buiten langs.

Liersysteem (vanaf diameter. 70mm)

Wilt u het touw liever aan de binnenkant dan hebben wij daarvoor een bandliersysteem. U kunt de vlag eenvoudig hijsen en strijken met meegeleverde slinger. Wij kiezen er bewust voor geen “lompe” opbouw of kunststofkastjes te monteren, deze zijn in aanschaf wel goedkoper maar zeker niet gebruiksvriendelijker. Het liersysteem wordt geleverd inclusief contragewicht.

Vlaggenmast kerstverlichting

Deze vlaggenmasten kan worden samengesteld met 2 varianten kerstverlichting:

Glowing Tree

Deze vlaggenmasten wordt geleverd inclusief de succesvolle Glowing Tree® 960 of 1200 kerstverlichting. De 960 bestaat uit 960 warm witte led verlichting en heeft een diameter van 300cm. De 1200 bestaat uit 1200 warm witte led verlichting en heeft een diameter van 320cm onderaan. Beide varianten zijn tevens in warm witte twinkle te leveren, bij deze uitvoering knippert 10% van de LED-lampjes op subtiele wijze, wat zorgt voor een magische kerstsfeer.

FairyBell

Deze vlaggenmasten wordt geleverd inclusief de succesvolle Fairybell 900 of 1200 kerstverlichting. De 900 bestaat uit 900 warm witte led verlichting en heeft een diameter van 300cm. De 1200 bestaat uit 1200 warm witte led verlichting en heeft een diameter van 350cm onderaan. De 1200 variant is tevens leverbaar in twinkle en multi colour.

Verzenden of vlaggenmast laten installeren

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door.

Uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst door onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten zoals leidingen, puin, zware kleigrond of hoog grondwater).

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Wij laten uiterlijk de vrijdag in de week van de bestelling per mail weten wanneer wij uw opdracht hebben ingepland. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is hiervoor een planning vereist.

Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Let op: Bij de keuze vlaggenmasten plaatsen wordt enkel de vlaggenmast geplaatst u dient later zelf de kerstverlichting te monteren.

Materiaal

Aluminium

Vorm

Cilindrisch

Lengte

6 meter

Kleur vlaggenmast

Wit RAL 9010, Zilver anode, Zwart RAL 9005

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf

Top diameter

60mm, 70mm, 90mm

Voet diameter

60mm, 70mm, 90mm, 100mm

Kleur LED

Multi colour, Warm wit, Warm wit Twinkle

Kerstverlichting voor lengte mast

6 meter

Kerstverlichting

Kerstverlichting + mast

Merk kerstverlichting

Fairybell, Glowing Tree