Banieruithouder voor vlaggenmast

Bouw uw standaard vlaggenmast om naar een baniermast, met onze draaitop met banieruithouder! Maak optimaal gebruik van de zichtbaarheid van banieren – zelfs bij geen wind blijft uw boodschap duidelijk zichtbaar. Met onze draaitoppen, beschikbaar in alle gangbare vlaggenmastmaten, bouw je je huidige vlaggenmast eenvoudig om. Onze hoogwaardige draaitoppen zijn dubbel kogelgelagerd en daarmee de sterkste uit de markt.

Lees meer

Toont alle 4 resultaten


Banieruithouders voor aluminium vlaggenmasten

Deze draaitoppen met banieruithouders worden in een set geleverd, inclusief bandjes (voor om de mast) uithouderstang en contragewicht. De draaitoppen voor de aluminium vlaggenmasten gaan in de vlaggenmast (wij gaan uit van 3mm wanddikte).

Banieruithouders voor polyester vlaggenmasten

De draaitoppen voor de polyester vlaggenmasten gaan over de top van de vlaggenmast heen, zodat deze niet uit het polyester kunnen knappen.

Zie onze plaatsingsvideo van deze banieruithouder hieronder :

Veelgestelde vragen

  1. De banieruithouder die wordt meegeleverd is voor banieren met een maximale breedte van 150cm. Heeft u smallere banieren dan zijn de uithouders eenvoudig in te korten. Bekijk hier de montage instructie.

  2. Draaitoppen geschikt voor aluminium vlaggenmasten gaan in de vlaggenmast daarom is het van belang om de binnendiameter van de mast op te meten. Bij polyester gaat de draaitop over de masten heen en wordt daarom de buitendiameter van de top van de vlaggenmast gevraagd.

    Het grootste verschil zit hem in de lagering. Sommige draaitoppen bestaan uit een glijlager of uit losse kogeltjes. Het resultaat is dat deze draaitoppen doorgaans voordeliger zijn en sneller slijten, waardoor ze onder een hoek gaan hangen. Daarnaast gaan deze vrij snel kraken en geluid maken.

    Bos Vlaggen maakt uitsluitend gebruik van dubbele zelfsmerende kogellagers. De hoogste kwaliteit lagers voor de langste levensduur. Deze dubbele zelfsmerende lagers worden in al onze draaitoppen gebruikt.