Polyester vlaggenmast 8 meter incl. kerstverlichting
SKU: 20-800STN Meer informatie
  • 0 € 
  • € 
  • € 
  • 107.438595 € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Polyester kerst vlaggenmast 8 meter

De polyester vlaggenmast zijn conisch en zijn dus taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet en smal in de top. Volledig UV-bestendig door de speciale gel-coating en door het speciale fabricageproces de meest egale polyester mast in de markt. Na enkele jaren van testen is onze Nordic polyester vlaggenmast een echte winnaar met over de hele lengte de smalste naad. De polyester vlaggenmast is een handgemaakte vlaggenmast, deze wordt door middel van een mal gemaakt, na het uitharden van de hars wordt de mal verwijdert waardoor er een naad zichtbaar blijft.

Afwerking polyester vlaggenmast

Deze vlaggenmast kan worden afgewerkt op 2 verschillende manieren.

Standaard afwerking

Uw vlaggenmast wordt compleet geleverd met hijskoord, kikker en een vlaggenmastknop naar keuze. Het touw loopt bij deze afwerking buiten langs.

Liersysteem

Wilt u het touw liever aan de binnenkant dan hebben wij daarvoor een bandliersysteem. U kunt de vlag eenvoudig hijsen en strijken met meegeleverde slinger. Wij kiezen er bewust voor geen “lompe” opbouw of kunststofkastjes te monteren, deze zijn in aanschaf wel goedkoper maar zeker niet gebruiksvriendelijker. Het liersysteem wordt geleverd inclusief contragewicht.

Vlaggenmast kerstverlichting

Deze vlaggenmasten kan worden samengesteld met 2 varianten kerstverlichting:

Glowing Tree

De Glowing Tree® is voor 8 meter vlaggenmasten leverbaar in het warm wit, de Glowing Tree® 1520. De Glowing Tree® 1520 is voorzien van maar liefst 1520 LEDs en heeft een diameter van 370centimeter aan de onderkant. Tevens leverbaar in Twinkle.

FairyBell

De fairybell voor een 8 meter vlaggenmast, maak van uw 8 meter vlaggenmast een prachtige blikvanger. Met de 1500 ledlampjes een opvallende blikvanger die van grote afstand zichtbaar is. Breng mensen in de kerstsfeer met deze kerstboom voor in uw vlaggenmast.

Bevestiging polyester vlaggenmast

Als grondbevestiging adviseren wij de kantelbare voetplaat. Het kantelanker of kantelvoet is een veelzijdige en duurzame methode om uw vlaggenmast te bevestigen. Hij bestaat uit twee delen: een scharnierend bovendeel en een vaste grondbevestiging. De grondbevestiging van de kantelvoet wordt in beton gestort.

Polyester vlaggenmast laten plaatsen

Uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst door onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten zoals leidingen, puin, zware kleigrond of hoog grondwater).

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Wij laten uiterlijk de vrijdag in de week van de bestelling per mail weten wanneer wij uw opdracht hebben ingepland. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is hiervoor een planning vereist.

Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Let op : Bij de keuze vlaggenmasten plaatsen wordt enkel de vlaggenmast geplaatst u dient later zelf de kerstverlichting te monteren.

Materiaal

Aluminium

Vorm

Cilindrisch, Conisch

Lengte

8 meter

Kleur vlaggenmast

Wit RAL 9010, Zilver anode, Zwart RAL 9005

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf

Top diameter

60mm, 65mm, 90mm

Voet diameter

90mm, 100mm, 120mm

Kleur LED

Multi colour, Warm wit, Warm wit Twinkle

Kerstverlichting voor lengte mast

8 meter

Kerstverlichting

Kerstverlichting + mast

Merk kerstverlichting

Fairybell, Glowing Tree