Geslaagd vlaggen

Elk jaar is het half juni weer zover! De eindexamenuitslagen! Gaat jouw zoon, dochter of leerlingen dit jaar slagen? Zo’n feestelijk moment voor leerlingen, ouders en scholen, kan uiteraard niet zonder een geslaagd vlag, deze hang je uiteraard vol trots samen met je schooltas in de mast of aan de stok.

Geslaagd vlaggen voor scholen

Vlaggen.nl maakt al jaren voor diverse onderwijs groepen geslaagd vlaggen in grotere oplages. Wilt u hier als school ook bij stil staan en uw leerlingen een aandenken meegeven? Koop dan uw geslaagd vlaggen bij vlaggen.nl. Een aandenken voor de leerling en bouwen aan het merk voor de school. Vraag vrijblijvend een offerte op, voor een juiste prijsopgave ontvangen wij graag:
– De afmeting (Veel voorkomende maten 70x100cm en 100x150cm)
– Het aantal kleuren
– Het aantal stuks
– Materiaal, doorgaans standaard vlaggendoek (glanspolyester) maar steeds vaker worden deze op PET gedrukt (is gemaakt van 100% gerecyclede petflessen! Een duurzaam alternatief voor vlaggen)

Stuur uw aanvraag naar mailto:info@bosvlaggen.nl en wij sturen u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte toe.

Examen vlaggen

Een examenvlag in de eigen huisstijl van uw school. Het ophalen van je diploma wordt nog leuker voor je leerlingen door er een aandenken bij te geven in de vorm van een examen slag. Steeds meer scholen gaan hierop over. Kijk zelf maar eens in het straatbeeld in Juni, hangen er overal vlaggen en tassen aan gevels en in de vlaggenmasten bij de geslaagde leerlingen.

Lees meer
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.