Aluminium vlaggenmast 7 meter incl. kerstverlichting
SKU: 20-700STN Meer informatie
  • 0 € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • 90.90520661 € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Aluminium vlaggenmast 7 meter incl. kerstverlichting

De meeste strakke vlaggenmast uit ons vlaggenmasten assortiment, met een wanddikte van 3mm. Deze vlaggenmast heeft een glad oppervlak en heeft geen naden over de hele lengte lopen. Zowel leverbaar in het cilindrisch (voet diameter is gelijk aan top diameter) als in het conisch (voet breder dan in de top). De mast is 7 meter lang en uit 1 stuk, door gebruik van een overschuifkoker of een kantelvoet blijft de mast 7 meter boven het maaiveld.

De cilindrische 7 meter vlaggenmasten zijn leverbaar in:

– 60mm voet en 60mm top
– 70mm voet en 70mm top
– 90mm voet en 90mm top

De conische 7 meter vlaggenmast is leverbaar in:
– 100mm voet en 60mm top

Stel uw aluminium vlaggenmast 7 meter eenvoudig samen, door de stappen van boven naar beneden te doorlopen. Wilt u over een optie meer informatie klik dan op “meer informatie” er verschijnt een pop-up met meer informatie en een duidelijke afbeelding.

Afwerking aluminium vlaggenmast 7 meter

Deze vlaggenmast kan worden afgewerkt op 2 verschillende manieren.

Standaard afwerking

Uw vlaggenmast wordt compleet geleverd met hijskoord, kikker en een vlaggenmastknop naar keuze. Het touw loopt bij deze afwerking buiten langs.

Liersysteem (vanaf diameter. 70mm)

Wilt u het touw liever aan de binnenkant dan hebben wij daarvoor een bandliersysteem. U kunt de vlag eenvoudig hijsen en strijken met meegeleverde slinger. Wij kiezen er bewust voor geen “lompe” opbouw of kunststofkastjes te monteren, deze zijn in aanschaf wel goedkoper maar zeker niet gebruiksvriendelijker. Het liersysteem wordt geleverd inclusief contragewicht.

Vlaggenmast kerstverlichting

Deze vlaggenmasten kan worden samengesteld met 2 varianten kerstverlichting:

Glowing Tree

De Glowing Tree® is voor 7 meter vlaggenmasten leverbaar in twee type warm wit en twinkle, de Glowing Tree® 1440. De Glowing Tree® 1440 is voorzien van maar liefst 1440 LEDs en heeft een diameter van 350 centimeter aan de onderkant. De Glowing Tree® 1440 LEDS en een diameter van 350cm.

FairyBell

De fairybell voor een 7 meter vlaggenmast, maak van uw 7 meter vlaggenmast een prachtige blikvanger. Met de 1500 ledlampjes een opvallende blikvanger die van grote afstand zichtbaar is. Breng mensen in de kerstsfeer met deze kerstboom voor in uw vlaggenmast.

Een feeërieke kerstverlichting in boomvorm met honderden lampjes die u simpelweg met het ophijssysteem in uw bestaande vlaggenmast op kan hijsen. Met behulp van het gepatenteerde systeem van Fairybell zorgt u in een mum van tijd voor een prachtige kerstsfeer rondom uw huis.
Deze kerstboom met een hoogte van zeven meter is voorzien 1500 lampjes. Door het plaatsen van deze Fairybell wordt uw mast een echt pronkstuk. Het opzetten van de Fairybell neemt tussen de 30 en 45 minuten in beslag. Doordat hij tegen alle weersomstandigheden in bestand is heb je er na het opzetten geen omkijken meer naar.

Verzenden of vlaggenmast laten installeren

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door.

Uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst door onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten zoals leidingen, puin, zware kleigrond of hoog grondwater).

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Wij laten uiterlijk de vrijdag in de week van de bestelling per mail weten wanneer wij uw opdracht hebben ingepland. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is hiervoor een planning vereist.

Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Let op: Bij de keuze vlaggenmasten plaatsen wordt enkel de vlaggenmast geplaatst u dient later zelf de kerstverlichting te monteren.

Materiaal

Aluminium

Vorm

Cilindrisch

Lengte

7 meter

Kleur vlaggenmast

Wit RAL 9010, Zilver anode, Zwart RAL 9005

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf

Top diameter

60mm

Voet diameter

60mm

Kleur LED

Warm wit, Warm wit Twinkle

Kerstverlichting voor lengte mast

7 meter

Kerstverlichting

Kerstverlichting + mast

Merk kerstverlichting

Fairybell, Glowing Tree