Vlaggenset Nederland Luxe
SKU: 20-827-ST Meer informatie
  • € 
  • € 
  • € 
  • 0 € 
  • 0 € 
  • € 
Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

√ Materiaal Titan Spunpolyester 165 gr. vlaggendoek
√ Kopband, koord en lusje
√ Windsterke afwerking en duurzaam kleurecht
√ Kleurecht & Wasbaar op 40°

Luxe vlaggenset

Deze luxe vlaggenset bestaat uit een duurzame aluminium vlaggenstok van 2 meter, uiterst licht van gewicht en wit gepoedercoat. Wordt geleverd met een royale peervormige knop en haakje voor de vlagbevestiging. Daarnaast een Nederlandse vlag 100x150cm, met een uiterlijk van wol, met uitstekende eigenschappen; lichtecht, neemt geen vocht op, gewicht ca. 165 gr./m2. Niet te vergelijken met andere vlaggen gemaakt van polyester breisels een oranje wimpel 180cm en een aluminium vlaggenstokhouder (geen schroeven en pluggen meegeleverd).

Vlaggenset aan huis

Ervaar het gemak van een alles-in-één set met een vlag, wimpel, aluminium vlaggenstok en houder. Deze feestelijke vlaggenset straalt vrolijkheid uit en is perfect voor allerlei festiviteiten. Een prachtige geschenkset, ideaal voor verjaardagen en geslaagden. Maak elke gelegenheid speciaal met deze complete vlaggenset, klaar om te pronken met jouw nationale trots.

De set wordt geleverd met een kwaliteitsvlag en wimpel gemaakt van 165 gr/m2 Spunpolyester, waardoor je verzekerd bent van Nederlandse kwaliteit en duurzaamheid.

Halfstokclips en vlagcorrector

Deze luxe vlaggenset is samen te stellen met halfstok clips voor het halfstok vlaggen of met vlagcorrectors., deze worden niet in combinatie gebruikt.

Halfstok Clips: Gemakkelijke en Respectvolle Bevestiging voor Herdenkingen en het standaard monteren van de vlag aan de vlaggenstok.

Deze clips zijn geschikt voor houten en aluminium vlaggenstokken met een diameter van 30mm. Daarnaast uitermate geschikt voor het eenvoudig bevestigen van een vlag aan uw vlaggenstok en dé oplossing om een vlag halfstok te hangen. Geen gedoe meer met schroefje, tayraps of vlaggentouw dat verschuift. Een handige gadget dat zorgt voor een nette uitstraling. Geschikt voor uw gevelstok van aluminium of hout.

De clips zijn gemaakt van 100% nylon en uitgevoerd in de kleur wit. De clips plaatst u op de stok en deze schuift u op de juiste plek. De vlag is nu eenvoudig (halfstok) te bevestigen op iedere gewenste hoogte. Schroefjes zijn bij de montage niet nodig.

De vlagcorrector: Het is een unieke tool bestaande uit twee delen die ervoor zorgt dat je vlag niet meer om de stok wikkelt.

Hoe gebruik je het?

Schuif een van de twee ringen vanaf de onderkant van de vlaggenstok omhoog en zet deze vast aan de bovenkant. Bevestig de bovenkant van de vlag aan de vlagcorrector. Schuif dan de andere ring om de vlaggenstok op de juiste hoogte. Bevestig de onderkant van de vlag aan de ring. Zo eenvoudig is het! Onze vlagcorrectors zijn gemaakt van weerbestendig metaal, hebben een mooie zilveren kleur en zijn voorzien van kogellagers voor soepele beweging. Geschikt voor vlaggenstokken met een diameter van 2,6 tot 3,1 cm. Hiermee heb je altijd een strakke vlagpresentatie zonder gedoe met draaiende vlaggen.

Regio

Nederland

Productsoort

Vlag