Baniermast met vaste uithouder

Optimale zichtbaarheid voor uw banieren

Vlaggenmasten met vaste draaitop zijn geschikt om banier vlaggen in te hangen, Zijn standaard uitgevoerd met een hoogwaardige draaitop waar een banieruithouder ingeschoven kan worden. Deze zorgt ervoor dat uw banier altijd leesbaar blijft (ook zonder wind).
Deze baniermasten met vaste uithouder worden doorgaans uitgevoerd met een kantelvoet, echter zijn ook andere grondbevestigingen mogelijk. Om de banier te bevestigen dient de mast te worden gekanteld.

Wilt u een baniermast met vaste uithouder als vlaggenmast kopen? Kies dan hieronder de juiste afmeting. Meer weten of hulp bij kiezen van de juiste afmeting? Lees dan verder.

Lees meer

Toont alle 13 resultaten


Afmeting voor een baniermast met uithouder

Houd als vuistregel aan dat de mast tussen een meter en een halve meter korter moet zijn dan de nok van het pand. Op die manier is de mast het mooist. De gemiddelde hoogte van een verdieping is 3,5 meter. Bij een pand van 2 verdiepingen kunt u dus het beste kiezen voor een mast die minimaal 6 meter boven de grond uitsteekt.

Plaatsen door Bos Vlaggen

Als u een baniermast met uithouder bij ons bestelt, dan kunt u aangeven of wij de mast moeten plaatsen of dat we alleen moeten bezorgen.
Wilt u uw masten professioneel en vakkundig geplaatst hebben en er geen omkijken meer naar hebben? Maak dan gebruik van onze plaatsingsdienst. Onze plaatsingsdienst bestaat uit echte vakmensen met bijzonder veel liefde voor het vak, en dat merkt u! Zo zorgen wij voor praktische adviezen en een naadloze service. Doordat wij de montage in eigen huis houden, heeft u maar een aanspreekpunt. Bij alle vlaggenmasten op onze website kunt u het aangeven of u de vlaggenmast geplaatst wenst te hebben, het streven is dat we dan binnen 2 weken de baniermast met uithouder plaatsen.

Regelgeving betreffende vergunningen kan u hier vinden.