Een Achterhoekse vlag ?

Een Achterhoekse vlag? Eigenlijk vreemd dat we die nog niet hadden. Friesland heeft een vlag, Twente heeft een vlag, maar de Achterhoek moest het de afgelopen duizend jaar zonder vlag stellen.

de Achterhoekse vlag

De Achterhoekse vlag

Spandoeken Groot Formaat

Wellicht heb je ze gezien, de gave groot formaat spandoeken die opgehangen zijn aan het stadhuis in Apeldoorn. Deze spandoeken zijn opgehangen om aan te geven dat het glazen huis (van 3 FM) dit jaar in Apeldoorn is.

Lees meer

Spandoeken groot formaat SR 17(Seroius Request)

Vlaggenmast kerstverlichting

Wellicht heb je ze wel al gezien, zo’n mooi verlichtte kerstboom bij iemand in de tuin. En mogelijk vraag je je nu af hoe je zelf deze mooie kerstverlichting kan krijgen. Het mooie effect word gemaakt door in een vlaggenmast kerstverlichting aan te brengen met het Fairybell systeem.

Lees meer

Vlaggenmast kerstverlichting

Vlaggenmast kerstboom

Mogelijk heb je ze wel al gezien, zo’n mooi verlichtte kerstboom bij iemand in de tuin. En wellicht vraag je je af hoe je zelf zo’n mooie vlaggenmast kerstboom kan krijgen. Het mooie effect word veroorzaakt door in de vlaggenmast aangebrachte kerstverlichting met het unieke Fairybell systeem.

Lees meer

Vlaggenmast Kerstboom

Je tuin feestelijk verlicht met de Fairybell Kerstboom!

Wil jij eens een keer wat anders dan een standaard kerstboom voor Kerst in je tuin of op je erf? Óf heb je totaal geen zin om je hele kerstboom te versieren met lampjes? Dan is de Fairybell kerstverlichting dé oplossing voor jou. Met behulp van de Fairybell kerstverlichting zet je in een mum van tijd een imposant verlichte kerstboom op!

Lees meer

Fairybell Kerstboom

Top 5 mooiste vlaggen met een leeuw

Op nummer 1 staat de vlag van de provincie Limburg een vlag met daarin een rode leeuw verwerkt. De vlag van Limburg heeft bovenaan een brede horizontale witte baan en onderaan een brede horizontale gele baan, in het midden zit een smalle blauwe baan. De rode leeuw is aan de linkerkant van de vlag geplaatst.

Lees meer

Nederlandse vlag

Waarom vlaggen tussen zonsopgang en zonsondergang?

Mensen vragen zich vaak af waarom de vlag na zonsondergang niet mag blijven hangen. Volgens het protocol van de vlagregels mag een vlag niet in het donker buiten hangen uit respect voor de vlag, die moet je niet in het duister laten hangen.

Lees meer

Nederlandse vlag

Waarom vlaggen op 15 augustus?

Op 15 augustus wordt er gevlagd ter nagedachtenis aan het formele einde van de tweede wereldoorlog in 1945.

Lees meer

Nederlandse vlag

Waarom vlaggen op 15 april?

Op 15 april wordt er gevlagd om de geboortedag van de dochter van Prins Maurits (Anna Maurits) te vieren.

Lees meer

Nederlandse vlag

Waarom vlaggen op 13 april?

U zult zich wellicht afvragen waarom er op 13 april gevlagd wordt in Meppel? Er wordt dan gevlagd om de bevrijding van de stad Meppel te vieren. Evenals Meppel werd ook Assen op 13 april bevrijd.

Lees meer

Nederlandse vlag

Mag je op zondag vlaggen?

Overeenkomstig met de vlaginstructie van de overheid staat het particulieren vrij om te vlaggen wanneer zij dat willen, je mag dus elke dag (ook op zondag) de vlag hijsen en neerhalen. Echter gelden er voor Rijksoverheid gebouwen andere regels.

Lees meer

Nederlandse vlag

Wanneer mogen we vlaggen in Nederland?

Wanneer mag de vlag officieel uit in Nederland? Dat is een vraag die vaak gesteld wordt, daarom in dit artikel een lijst van de belangrijkste vaste vlagdata in Nederland

Lees meer

Nederlandse vlag

Fairybell: unieke kerstverlichting voor de ultieme sfeer

Een bijzondere kerstboom die in een mum van tijd sprankelt in uw woning of tuin? De producten van Fairybell zijn goed voor een schitterend beeld, direct uit de sprookjes. Groot of klein, en in allerlei verschillende modellen – dit jaar staat er een prachtige kerstboom bij u thuis. Maar dan zonder dat u met een echte boom hoeft te sjouwen, en na de feestdagen bergt u de Fairybell in een handomdraai op. De Fairybell is goed voor een prachtige kerstsfeer in en rondom uw huis, kantoor of ander soort pand.

Lees meer

Banieren Jaarbeurs - Bron: www.healthandhealing.nu

Nederlands Film Festival: talent van eigen bodem

Vandaag (23 september 2015) is het zover! Het Nederlands Film Festival, dat ruim een week duurt, gaat van start in Jaarbeurs Utrecht. In plaats van de flitsende blockbusters uit Hollywood of de (toekomstige) culturele klassiekers uit Cannes, is er hier ruimte en aandacht voor oer-Hollands filmtalent. Gedurende de hele week is er van alles te beleven op Jaarbeurs Utrecht.

Lees meer

Banieren Jaarbeurs - Bron: www.healthandhealing.nu

Drie beroemde vlaggen momenten

Eigenlijk is de vlag ‘maar’ een stuk textiel. Toch zal vrijwel iedereen het erover eens zijn dat een vlag veel meer is. Bij concerten, tijdens evenementen en op feestdagen: op iedere gebeurtenis of evenement komen er wel vlaggen te pas. Dit geldt ook voor de vele historische (wereld)gebeurtenissen, ook hier duiken er links en rechts vlaggen op. In de loop van de jaren heeft dit verschillende beroemde vlaggen momenten opgeleverd.

Dit is ook niet zo gek want de vlag is het ultieme symbool van identiteit. Ongeacht of het gaat om een nationale identiteit (landvlaggen), persoonlijke identiteit (regenboogvlaggen) of clubidentiteit (voetbalvlaggen). In dit blog halen wij drie beroemde vlaggen momenten uit de recente geschiedenis naar voren. Deze bijzondere vlaggen momenten gingen de hele wereld over.

Om welke drie beroemde vlaggen momenten het gaat?

Lees meer

Drie beroemde vlaggen momenten

Festivalseizoen betekent promotiekansen

Het is weer zover: het festivalseizoen is aangebroken! Voor muziekliefhebbers betekent dit zonneschijn, veel te lange rijen, en natuurlijk genieten van goede muziek. Iedere festival wordt aangekleed met decoraties in de vorm van vlaggen, banners, spandoeken en meer. Hiermee wordt een echte sfeerfestival gecreëerd. Wat dit betekent voor u als ondernemer? Een hoop interessante kansen voor promotie.

Lees meer

Festivalseizoen betekent promotiekansen

Vlaggen bedrukken: creëer een persoonlijke vlag

De vlag: een simpel stuk textiel, dat toch heel bijzonder is. Vlaggen zijn representatieve symbolen van identiteit. Landen, voetbalclubs en bedrijven: allemaal hebben zij een eigen vlag. Ook u, als bedrijf of particulier, kunt een eigen vlag ontwerpen. De vlag is een manier om persoonlijkheid uit te drukken. Interessant als branding voor uw bedrijf, maar ook zeer geschikt als cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een vlag met persoonlijke foto, naam, logo of andere afbeelding. Lees in dit blog alles over het laten bedrukken van vlaggen.

Lees meer

vlaggen bedrukken

de Amerikaanse vlag

Wapperend op een typisch Amerikaanse veranda of wapperend op TV, film en andere media. Wie zijn ogen legt op de stars and stripes van de Verenigde Staten herkent deze vlag meteen. De Amerikaanse vlag is één van de meest iconische vlaggen ter wereld. Maar wat is de geschiedenis achter de Amerikaanse vlag? En waar staat de Amerikaanse vlag symbool voor? U leest hier over het ontstaan van de Amerikaanse vlag en de symboliek achter de vlag.

Lees meer

de VLAG USA

Beachflags: meer dan stranddecoratie

De naam verklapt het al. Beachflags zijn van oorsprong terug te vinden op het strand. Maar tegenwoordig zijn beachflags ook een bekend gezicht op evenementen, beurzen en andere gelegenheden. De bombastische beachflags bieden een verfrissende afwisseling op traditionele vlaggen. Met een uitstraling vol karakter en fun-factor kan niemand om de beachflag heen.

Lees meer

Beachflags

De vlag uit!

Niets zo vrolijk als het wapperend rood wit blauw en een oranje wimpel in top. Alleen op 4 mei heeft het hijsen van de vlag een andere, minstens zo belangrijke lading. Om te hijsen is er een heus vlagprotocol. Al bent u niet verplicht om u er aan te houden, respectvol is het wel.

Lees meer

Nederlandse vlag

De Nederlandse wimpel

Wimpels zijn er in vele soorten en maten. Een specifiek type wimpel is de rood-wit-blauwe wimpel. Deze wimpel, die de Nederlandse wimpel heet, is een stijlvol product. Met haar langwerpige vorm die uitmondt in een punt of zwaluwstaart, wappert de Nederlandse wimpel hoffelijk in de lucht. Ontdek hoe u met de Nederlandse wimpel uw vlaggenmast laat schitteren.

Lees meer

Nederlandse welkomswimpel

De oranje wimpel

De oranje wimpel. Het vrolijke kleine broertje van onze vertrouwde rood-wit-blauw. Als symbool van eenheid wordt onze nationale vlag gehesen bij nationale herdenkingsdagen. Bijvoorbeeld met Dodenherdenking, Prinsjesdag of Veteranendag. De oranje wimpel komt alleen tevoorschijn wanneer het feest is. Enkele keren per jaar wappert deze wimpel trots in de wind. Weet jij wanneer dit symbool van festiviteit tevoorschijn mag komen? Bent u niet helemaal zeker? Lees dan verder want wij verklappen het in dit artikel.

Lees meer

Nederlandse welkomswimpel

Resultaat 1–16 van de 52 resultaten wordt getoond