Polyester vlaggenmast

De ruimste keuze polyester vlaggenmasten

Onze polyester vlaggenmasten zijn scherp geprijsd. Maak snel gebruik van deze messcherpe aanbieding. Wanneer u een polyester vlaggenmast aanschaft van Bos Vlaggen, kiest u voor degelijkheid, kwaliteit en een goede service. Bij Bos Vlaggen, heeft u bovendien de ruimste keuze in polyester vlaggenmasten. En alles is direct leverbaar uit voorraad. Lees verder voor meer informatie en het kiezen van de juiste polyester vlaggenmast.

Lees meer

Toont alle 9 resultaten


Uw polyester vlaggenmast in de juiste maat

Bij Bos Vlaggen bieden wij een ruime keuze in polyester vlaggenmasten. Er zijn verschillende lengtes en diameters beschikbaar. Qua vorm is een polyester vlaggenmast altijd conisch (kegelvormig).

Het belangrijkste in de keuze voor de maat is de juiste lengte. Voor de juiste lengte dient de mast circa één tot een halve meter korter zijn dan de nok van het pand waarbij de vlaggenmast is geplaatst. Houd hierbij ook rekening met de omgeving. Staat de vlaggenmast vrij, dan is de exacte lengtemaat iets minder belangrijk. Staat de vlaggenmast dichtbij een pand dan is het juist zaak om de juiste lengte goed te bepalen en de hoogte van het pand exact op te meten. Naast een lengte van de mast is het zaak ook een bijbehorende afmeting voor de vlag te kiezen. Bij een hogere mast hoort ook een grotere afmeting voor de vlag.

De juiste bevestiging kiezen voor uw vlag

Bij de polyester vlaggenmast heeft u deze keuze tussen diverse bevestigingen voor uw vlaggen. De eenvoudige klassieke bevestiging is een uitwendige lijn vastgemaakt aan een kikker. Dit is ook de voordeligste keuze. Een andere optie is de inwendige bevestiging met lier. Dit wordt ook wel de anti-diefstal bevestiging genoemd. In de praktijk wordt deze optie echter vooral gekozen voor het voorkomen van geluidsoverlast. Een uitwendige lijn wil bij hardere wind nog wel tegen de polyester vlaggenmast gaan slaan. Ook bestaat de kans dat u (en uw buren) last krijgen van een fluittoon van de wind die langs de lijn waait. Met het liersysteem heeft u hier geen last van. Wilt u niet vlaggen maar een banier plaatsen in uw polyester vlaggenmast? Kies dan voor een banieruithouder. Uw banier draait altijd geluidloos mee met de wind, dankzij de zelf smerende kogellagers in het systeem. U bent verzekerd van een permanent zichtbare uiting voor uw bedrijf.

De juiste grondbevestiging kiezen voor uw vlaggenmast

Voor de grondbevestiging van uw vlaggenmasten hebben wij verschillende mogelijkheden. Voor een vlaggenmast tot een lengte van 10 meter kunt u kiezen tussen een grondbuis en een kantelvoet. Let wel op, als u kiest voor een grondbuis, dat uw vlaggenmast ongeveer één meter in de grond zakt. U zult dus langere mast moeten bestellen. Voor alle masten is het mogelijk om de kantelvoet als grondbevestiging te kiezen. Een mast van 10 meter of langer wordt alleen met een kantelvoet geleverd. Deze is in dat geval bij de prijs inbegrepen. Verder is het voordeel van een kantelvoet dat de voet op dezelfde hoogte van het maaiveld staat, waardoor er geen lengte van uw vlaggenmast verloren gaat.

Accessoires en aflevering

Qua accessoires wordt uw vlaggenmast natuurlijk standaard geleverd met de juiste materialen voor net vlagvertoon. Inbegrepen bij uw gekozen vlaggenmast zijn bijpassende accessoires zoals hoge kwaliteit vlaggenmasttouw. Standaard wordt uw vlaggenmast geleverd met een platte ronde knop, in het oranje. U heeft echter ook de ruime keuze voor andere kleuren en of vormen in uw vlaggenmast knop. Voor de aflevering van uw vlaggenmast bieden wij twee opties. U kunt  kiezen voor levering door Bos vlaggen, op een adres van uw keuze. Elke geleverde vlaggenmast is voorzien van een gedetailleerde plaatsingsinstructie. En tenslotte kunt u ook nog ervoor kiezen dat wij de vlaggenmast voor u plaatsen. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met het plaatsen van vlaggenmasten en zijn u hier graag mee van dienst.

Welke garantie krijg ik op een polyester vlaggenmast?

Bos Vlaggen staat voor kwaliteit. Daarom worden op onze kwaliteitsmasten van polyester continu sterktetests uitgevoerd. Deze tests worden uitgevoerd door (SP) de Zweedse nationale test- en onderzoeksinstituut. Naar aanleiding van deze rapporten geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Polyester vlaggenmast 6 meter

Polyester vlaggenmast 6 meter

Polyester vlaggenmast 7 meter

Polyester vlaggenmast 7 meter

Polyester vlaggenmast 7 meter

Polyester vlaggenmast 7 meter

Polyester vlaggenmast 8 meter

Polyester vlaggenmast 8 meter

Veelgestelde vragen

  1. Standaard zijn de polyester wit gepigmenteerd. Maar wij bieden standaard ook polyester vlaggenmasten aan in het zwart (RAL 9005). Deze zwarte vlaggenmasten zijn verkrijgbaar in 6, 7 en 8 meter polyester vlaggenmasten op voorraad. Deze is in elke gewenste afwerking leverbaar alleen in grondconstructie heeft u geen keuze, deze bieden wij alleen aan met een robuuste kantelbare voetplaat.

    Daarnaast kunnen wij ook polyester vlaggenmast in elke gewenste RAL kleur leveren. Stuur u aanvraag naar info@bosvlaggen.nl en wij sturen u kosteloos een scherpe offerte toe.

  2. Onze polyester profielen worden gemaakt in 1 van de grootste fabrieken van de wereld met een productiecapaciteit van 60.000 vlaggenmasten per jaar. Hier worden de masten, in een uiterste moderne fabriek, onder ISO 9001 gefabriceerd. Voor Nederland, België en Luxemburg zijn wij de FLAGMORE® glasfiber flagpoles dealer.

    Na aanlevering van de profielen in onze fabriek assembleren wij deze tot een hoge kwaliteit vlaggenmast, geheel naar uw wens.