Vlaggenmast verlichting PoleLed
SKU: PL-115 Meer informatie
  • € 
  • € 
  • € 
  • € 
Levertijd: 5 werkdagen (sneller in overleg)

Vlaggenmast verlichting

Dit unieke vlaggenmast verlichting systeem (PoleLed) bestaat uit een krans van Pow­erLEDs die in een cir­kel ron­dom de mast schijnen. Hier­door maakt het niet uit vanuit welke hoek de wind waait; de vlag staat altijd vol in het licht.

PoleLED verlichting – Beter zichtbaar door beweging en licht

Vlaggen en banieren bieden helderheid. Al eeuwen lang spreken ze een duidelijke (internationale) taal. Bovendien werken vlaggen al vanaf een grote afstand. Een vlag is een baken en steekt letterlijk en figuurlijk overal boven uit. Het trekken van de aandacht wordt nog eens versterkt door het dynamisch karakter van de vlag. Nu is onlangs uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat beweging in combinatie met licht de hoogste visuele attentiewaarde geeft. Wil je dat jouw bedrijf of merk ook in het donker zichtbaar is op een verantwoorde en bijzondere ? Dan biedt dit systeem uitkomst !

 1. Het PoleLed verlichtingssysteem is gepatenteerd en is ontwikkeld met oog voor duurzaamheid en energiebesparing.

 2. Dit unieke verlichtingssysteem bestaat uit een krans van PowerLEDS die in een cirkel rondom de mast zitten. Hierdoor maakt het niet uit vanuit elke hoek de wind waait: de vlag of banier staat altijd vol in het licht. De krachtige leds van CREE geven een heldere gelijkmatige lichtverdeling. Het PoleLed verlichtingssysteem is toepasbaar op vrijwel alle typen bestaande en nieuwe masten en zowel op aluminium vanaf diam. 90mm als polyester.

  Het systeem zelf is uitgevoerd in aluminium en wordt compleet geleverd met aansluitconnectoren en voeding. Is het verlichtingssysteem eenmaal gemonteerd, dan is diefstal vrijwel uitgesloten. Het vlaggenmast verlichtingssysteem (PoleLed) is gepatenteerd en is ontwikkeld met oog voor duurzaamheid en energiebesparing.

  Het systeem is verkrijgbaar in twee types:
  – Vlaggenmast verlichting PoleLed Basic (masten t/m 120 Ø)
  – Vlaggenmast verlichting PoleLed Extended (masten t/m 145 Ø)

  Daarnaast stellen wij de LEDS zodanig (bij het invullen van het formulier) dat deze perfect afgestemd zijn op de vlaggen en banieren in de mast. De zogenaamde NARROW wordt gebruikt als het systeem onder een lier- of antidiefstalsysteem komt te hangen. De PoleLed vlaggenmastverlichting wordt los bij de mast geleverd en moet zelf worden geïnstalleerd, ook als er voor installatie van de vlaggenmast is gekozen.


PoleLed biedt een vlaggenmast verlichtingssysteem waarmee je je vlaggen of banieren op een unieke en bijzondere manier kunt verlichten. Een systeem dat een harmonieus geheel vormt met de mast. Daarnaast vallen de vlaggen en banieren extra op in het donker. Bovendien mogen landenvlaggen officieel volcontinu gevoerd worden (vlaggenprotocol).

Specificaties PoleLED vlaggenmast verlichting

PoleLED Basic Extended
Vermogen 25 watt 45 watt
Lichtopbrengst 2300 lumen 5000 lumen
Aansluitspanning 230 volt met
behulp van
bijgeleverde voeding
230 volt met behulp van
bijgeleverde driver
Levensduur verlichting +35.000 uur +35.000 uur
Materiaal Aluminium Aluminium
Aantal LEDS 12 stuks CREE® 10 stuks CREE®
Lichtkleur  5000 Kelvin 5000 Kelvin (andere
kleurtemperaturen op
aanvraag mogelijk)
Openingshoek 11° en 20° 11° en 20°
Lengte kabel 7 m 10 m
Formaat 23×18 cm 26×21 cm
Garantie 2 jaar 12 jaar