Provincievlag kopen

Koop de mooiste provincievlag bij de specialist

Bos vlaggen is als meer dan 35 jaar specialist als het gaat om productie en levering van provincievlaggen. Dat zie je terug in de kwaliteit van onze producten en de snelheid waarmee wij kunnen leveren. Duizenden klanten hebben ons gemiddeld met ruim 9/10 beoordeeld. Als u een provincievlag koopt, dan komt u erachter waarom.

Laat zien dat u trots bent op uw provincie

Met de vlag van uw provincie in top, maakt u duidelijk dat u trots bent op uw provincie. Een feestelijk en mooi statement, wat zal opvallen bij uw gasten. Uiteraard is het wel belangrijk dat de vlag er piekfijn uitziet en blijft uitzien. Kies daarom uit ons assortiment van slijt- en kleurvaste provincievlaggen. Koop uw provincievlag bij Bos Vlaggen, voor het mooiste en duurzaamste resultaat.

Bestel direct online of lees meer voor meer informatie

Lees meer

Toont alle 12 resultaten


Gebruik van een Provincievlag

Natuurlijk is het belangrijk om voordat u besluit een provincievlag te kopen, meer weet over het juiste gebruik van uw vlag. Gaat u de provincievlag in combinatie met een vlaggenmast kopen, dan is de afmeting van de provincievlag afstemmen op de lengte van de mast van belang. Meer leest u hierover op onze pagina die gaat over de afmeting van uw vlag of wimpel kiezen.

Hoe te vlaggen met een provincie en een nationale vlag

Bij het hijsen van meerdere vlaggen behoren deze van gelijke afmetingen te zijn en zo mogelijk op gelijke hoogte te worden gehesen. Bij het ontplooien van twee vlaggen is de ereplaats rechts, gerekend met de rug naar het gebouw (daar behoort dus de Nederlandse vlag).

Eigen landvlag centraal

Bij drie vlaggen behoort de Nederlandse vlag in het midden. Als de provinciale en de gemeentelijke vlag naast de Nederlandse vlag komen, is de opstelling in het algemeen (met de rug naar het gebouw): gemeentelijke vlag links, Nederlandse vlag midden, provinciale vlag rechts. Alleen als het een gemeentelijke aangelegenheid betreft, is de volgorde omgekeerd.

Als naast de provincievlag , de Nederlandse vlag ook nog vlaggen van andere naties worden gehesen, is voor de onderlinge rangorde in het algemeen de eerste letter van de namen van de betrokken landen in de Franse taal bepalend.