Vlaggenmast plaatsen

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.


Vlaggenmast plaatsen

Vlaggenmasten vakkundig installeren

Wilt u uw vlaggenmasten professioneel en vakkundig geplaatst hebben en er verder geen omkijken meer naar hebben? Maak dan gebruik van onze plaatsingsdienst. Onze plaatsingsdienst bestaat uit echte vakmensen met bijzonder veel liefde voor het vak, en dat merkt u! Bij het samenstellen van alle vlaggenmast kunt u aangeven of wij de mast vakkundig moeten installeren of dat we alleen moeten bezorgen. Bij het installeren nemen wij alle zorgen uithanden.

De plaatsingskosten zijn inclusief:
✔ arbeidsloon
✔ transportkosten
✔ voorrijkosten
✔ beton.

Uitgangspunt is plaatsing in de grond in een normaal roerbare grond. De grond moet met de hand gegraven kunnen worden (wij gaan er vanuit dat er geen obstakels in de grond zitten zoals leidingen, puin, zware kleigrond of hoog grondwater). Een eventuele KLIC-melding moet verzorgd worden door de opdrachtgever. Plaatsing is exclusief afvoer van grond en oude vlaggenmasten.

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Wij laten uiterlijk de vrijdag in de week van de bestelling per mail weten wanneer wij uw opdracht hebben ingepland. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is hiervoor een planning vereist. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Laat u de vlaggenmast bezorgen dan draagt u zelf zorg voor de installatie.

Handleiding installeren vlaggenmasten

Onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmast plaatsen. Hieronder kunt u de verschillende handleidingen en video’s, van vlaggenmast constructies raadplegen.

Veelgestelde vragen

  1. Door gebruik te maken van een grondbuis zakt een vlaggenmast ca. 80cm de grond in. Om deze constructie juist en waterpas te installeren raadpleeg : Handleiding (PDF) -Vlaggenmast plaatsen met grondbuis of bekijk onderstaande video:

  2. Vlaggenmasten voorzien van een kantelbare voetplaat blijven boven het maaiveld. Raadpleeg de Handleiding (PDF) -vlaggenmast plaatsen met kantelvoet / kantelbare voetplaat hoe deze constructie geïnstalleerd dient te worden of of raadpleeg onderstaande video.

  3. Om een vlaggenmast boven het maaiveld te houden gebruiken wij overschuifkokers. Raadpleeg de montage instructie om de mast waterpas te plaatsen : Handleiding (PDF) -Vlaggenmast plaatsen met overschuifkoker of bekijk onderstaande video :

  4. Doorgaans wordt een houten vlaggenmast geplaatst in houten mastbok. Bekijk Handleiding (PDF) – Vlaggenmast plaatsen met mastbok of onderstaande video :

  5. De banieruithouder is eenvoudig te monteren volgen de handleiding (PDF) – Draaitop / banieruithouder of bekijk onderstaande video.

  6. Onze hijsbare baniermast PRO kunnen met verschillende grondbevestigingen worden geleverd . Deze masten zijn volledig samen te stellen hijsbare baniermast kopen. Voor de montage instructie in PDF. Handleiding (PDF) – Hijsbare Baniermast PRO

    Of bekijk onderstaand filmpje voor de werking en montage van deze vlaggenmast.

  7. Om vlaggenmasten aan de muur te installeren maken wij gebruik van muurbeugels. Om deze correct te installeren hebben wij de volgende montage instructie : masten met muurbeugels.