Vlaggenmast plaatsen

Vlaggenmasten vakkundig installeren

Wilt u zelf uw vlaggenmast plaatsen of wilt u uw vlaggenmasten laten plaatsen? Bij Bos Vlaggen is het allemaal mogelijk. Op zoek naar een betrouwbare service voor het plaatsen van uw vlaggenmast? Kies voor onze deskundige plaatsingsdienst en geniet van een zorgeloze ervaring. Met onze expertise in het vak zorgen we ervoor dat uw vlaggenmast professioneel en vakkundig geïnstalleerd wordt.

Vakkundige installatie: uw tevredenheid, onze prioriteit

Onze plaatsingsdienst bestaat uit echte vakmensen die met veel liefde voor het vak werken. Wij begrijpen het belang van een correct geplaatste vlaggenmast – niet alleen voor de uitstraling, maar ook voor de duurzaamheid. Daarom kunt u bij het bestellen van uw vlaggenmast aangeven of u wilt dat wij de installatie verzorgen. Wanneer u voor onze installatieservice kiest, nemen wij alle zorgen uit handen.

Inclusieve plaatsingskosten: transparant en eerlijk

Bij ons zijn de plaatsingskosten all-inclusive. Dit houdt in dat de kosten voor arbeidsloon, transport, voorrijkosten en het benodigde beton inbegrepen zijn. We zorgen voor een probleemloze plaatsing in normaal roerbare grond. Let wel, de opdrachtgever is verantwoordelijk voor een KLIC-melding om eventuele ondergrondse obstakels te identificeren. Houd er rekening mee dat de plaatsing exclusief is van de afvoer van grond en oude vlaggenmasten.

De plaatsingskosten zijn inclusief:

✔ arbeidsloon
✔ transportkosten
✔ voorrijkosten
✔ beton.

Efficiënte planning en snelle plaatsing

Ons doel is om uw vlaggenmast binnen 2 tot 3 weken te plaatsen. U ontvangt van ons een gedetailleerde planning per mail, meestal de vrijdag in de week van de bestelling. Deze efficiënte planning stelt ons in staat om de plaatsing soepel en snel te laten verlopen. Heeft u de vlaggenmast sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zelf de vlaggenmast plaatsen? Dat kan!

Kiest u ervoor om de vlaggenmast zelf te plaatsen? Geen probleem! Onze vlaggenmasten worden geleverd met een uitgebreide montagehandleiding. Deze handleidingen en ondersteunende video’s maken het eenvoudig om zelf uw vlaggenmast te installeren.

Veelgestelde vragen

  1. Door gebruik te maken van een grondbuis zakt een vlaggenmast ca. 80cm de grond in. Om deze constructie juist en waterpas te installeren raadpleeg : Handleiding (PDF) -Vlaggenmast plaatsen met grondbuis of bekijk onderstaande video:

  2. Vlaggenmasten voorzien van een kantelbare voetplaat blijven boven het maaiveld. Raadpleeg de Handleiding (PDF) -vlaggenmast plaatsen met kantelvoet / kantelbare voetplaat hoe deze constructie geïnstalleerd dient te worden of of raadpleeg onderstaande video.

  3. Om een vlaggenmast boven het maaiveld te houden gebruiken wij overschuifkokers. Raadpleeg de montage instructie om de mast waterpas te plaatsen : Handleiding (PDF) -Vlaggenmast plaatsen met overschuifkoker of bekijk onderstaande video :

  4. Doorgaans wordt een houten vlaggenmast geplaatst in houten mastbok. Bekijk Handleiding (PDF) – Vlaggenmast plaatsen met mastbok of onderstaande video :

  5. De banieruithouder is eenvoudig te monteren volgen de handleiding (PDF) – Draaitop / banieruithouder of bekijk onderstaande video.

  6. Onze hijsbare baniermast PRO kunnen met verschillende grondbevestigingen worden geleverd . Deze masten zijn volledig samen te stellen hijsbare baniermast kopen. Voor de montage instructie in PDF. Handleiding (PDF) – Hijsbare Baniermast PRO

    Of bekijk onderstaand filmpje voor de werking en montage van deze vlaggenmast.

  7. Om vlaggenmasten aan de muur te installeren maken wij gebruik van muurbeugels. Om deze correct te installeren hebben wij de volgende montage instructie : masten met muurbeugels.
Lees meer
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.