Beachflag accessoires

Bevestig je Beachflag stevig en professioneel

Met de juiste bevestigingsmethodes heeft u langdurig plezier van uw beachflags. Ze blijven stevig op hun plek staan en dat geeft het mooiste effect aan uw promotiemateriaal. Bestel hier een stevige voet, pen of standaard voor de juiste montage van uw beachflags of strandvlaggen.
Lees meer

Toont alle 5 resultaten


Ondergrond beachflag accessoires

Afhankelijk van de ondergrond waarop u uw beachflags plaatst, heeft u een passende accessoire nodig. Bos Vlaggen heeft voor elke bodem een passende manier van bevestigen. Zo staan uw strandvlaggen stevig en waaien ze niet om, waar ze ook zijn neergezet. Bos Vlaggen levert alle materialen direct uit voorraad. Lees hier welke mogelijkheden wij bieden voor de bevestiging van uw beachflags.

Grondpen beachflags

Gebruikt u de beachflags op het strand, een grasveld, een bloemperk of en andere natuurlijke bodem? Bestel dan een grondpen voor beachflags van gegalvaniseerd staal. Deze pen is 60 centimeter lang en dat is diep genoeg om te zorgen dat de vlag weerstand bied aan stevige wind.

Autostandaard beachflags

Is het buiten niet mogelijk een pen in de grond te slaan voor uw beachflag? Kies dan voor een autostandaard. Deze kunt u onder het wiel van uw auto bevestigen, zodat de strandvlag veilig verankerd staat.

Kruisvoet beachflags

Een kruisvoet is een elegante bevestiging voor uw beachflag en ideaal bij gebruik binnen. Met een kruisvoet zet u de strandvlag stabiel neer op een harde ondergrond, zoals tijdens een beurs of in een winkel.

Grondplaat beachflags

Een heel stevige bevestiging voor uw strandvlag is de stalen grondplaat van 40x40cm. De grondplaat is heel representatief voor binnengebruik en laat uw beachflag fier rechtop staan tijdens presentaties en andere promotie events.