Vlaggenmast kopen bij Bos Vlaggen

Vlaggenmastknoppen in diverse kleuren en vormen te bestellen

Standaard op voorraad goud, oranje, zilveren, witte en zwarte vlaggenmastknoppen. Om de juiste knop te kunnen bestellen dient u de top van de vlaggenmast op te meten. Voor polyester vlaggenmasten schuift de adapter over de mast heen, hiervoor heeft u dus een buitendiameter nodig, dit in tegenstelling tot de aluminium vlaggenmasten waar de adapter in de mast schuift.
Lees meer

Toont alle 9 resultaten


Deze roterende vlaggenmastknop is zowel geschikt voor vlaggenmasten met het touw buiten langs als het touw binnendoor. De vlaggenmastknop wordt geleverd inclusief adapter (tenzij anders geselecteerd). De roterende vlaggenmastknoppen zijn makkelijk te monteren middels het zogenaamde ‘Plug&Play’ principe. De knop is voorzien van koordgeleiding.

Vlaggenmastknop voor aluminium mast

De adapter schuift bij de aluminium vlaggenmasten in de mast daarom is hier de binnendiameter van de top van de vlaggenmast van belang.

Binnendiameter aan de top van vlaggenmast
54mm. Schuift in de mast
64mm. Schuift in de mast
69mm. Schuift in de mast
84mm. Schuift in de mast

Vlaggenmastknop voor polyester vlaggenmast

De adapter schuift bij de polyester vlaggenmasten over de mast daarom is hier de buitendiameter van de top van de vlaggenmast van belang.

Buitendiameter aan de top van vlaggenmast
45mm. Schuift over de mast
50mm. Schuift over de mast
65mm. Schuift over de mast

Vlaggenmastknop voor houten vlaggenmast

Wil je deze knop bestellen voor bevestiging op een houten mast selecteer dan “t.b.v. houten vlaggenmast” je krijgt dan een hout fret met tapdraad meegestuurd (selfcolor). Deze dient in de mast te worden geboord met boor 12, waar je vervolgens de knop met M8 insert op kan draaien. Wel even weer afdichten met kit om houtrot te voorkomen.