Bedrukken van Banieren

Haarscherp bedrukte binnen, buiten en gevelbanieren

Drukwerk voor uw vlaggen en banieren verzorgen wij bij Bos Vlaggen graag voor u. Met meer dan 35 jaar ervaring mogen wij ons wel een specialist noemen op dit vlak. Voor uw bedrukking maken wij graag een offerte op maat, gebaseerd op uw wensen. Lees meer over ons aanbod, voor bedrukkingen, of vraag online een offerte aan.
Lees meer

Toont alle 10 resultaten


Binnenbanieren bedrukken

Banieren zijn niet alleen voor buiten. Ook binnen kunt u ze voor veel toepassingen gebruiken. Bos Vlaggen bedrukt uw banieren naar wens, op een formaat naar keuze. Ter promotie van uw product, reclameboodschap, bedrijfsnaam of dienst binnen uw bedrijfspand of op locatie. Of als decoratiemateriaal om elke afdeling een verschillende sfeer te geven. Door de grote keuze in materiaal, vorm en kleur is er veel mogelijk.

Digitaal geprinte banieren, ideaal voor een kleine oplage

Bedrukte buitenbanieren

Wie verzekerd wil zijn van een permanent zichtbare uiting kiest voor een banier. Banieren zijn reclamedragers bij uitstek, voor binnen maar natuurlijk geweldig voor buiten. Bos Vlaggen drukt uw reclameboodschap of logo haarscherp op uw banieren. Snel geleverd en ruime keus.

Let bij buitenplaatsing wel op het volgende. Hoewel wij topkwaliteit leveren zijn ook onze producten onderhevig aan slijtage. De slijtage van een banier is sterk afhankelijk van het gebruik. Daarnaast is de locatie van de vlaggenmast van belang: staat deze vrij in de wind of beschut? De wind is namelijk de grote veroorzaker van het kapot slaan van een banier. Houd daarom de windkracht in de gaten en vlag met beleid.

Bos Vlaggen heeft zes vlaggenmasten staan bij het bedrijfspand: vijf vóór het pand en de zesde mast staat vrij in de ruimte. Deze mast vangt van alle kanten wind. Dit heeft gevolgen voor de slijtage van de banier. Deze banier vervangen wij anderhalf keer vaker (afhankelijk van het weer) dan de overige vlaggen.Indien uw vlag of banier 24 uur per dag in een vlaggenmast hangt, dan leert de ervaring ons dat u ca. twee tot vier banieren per jaar per mast verslijt.

Gevelbanieren bedrukken

Uw reclameboodschap, strak vormgegeven en haaks op de gevel. Gevelsteunen in gegalvaniseerd staal of in RVS, met een haarscherpe, dubbelzijdig bedrukte banier ertussen.

Een gevelbanieruithouder bestaat uit twee gegalvaniseerde of RVS steunen. Deze steunen komen op de gevel. De afmeting tussen de twee steunen is afhankelijk van de banier die er tussen wordt gespannen. Het doek wordt er tussen gespannen door middel van veren, die zijn bevestigd aan de meegeleverde stangen.