Wimpels kopen

Ons assortiment wimpels bestaat uit scherp geprijsde oranje wimpels, provinciewimpels, Nederlandse wimpels. Binnen enkele muisklikken bestelt u uw gewenste wimpel snel, gemakkelijk en vertrouwd.

Provincie wimpels

De provinciewimpel is een populaire versiering voor in uw vlaggenmast. De provincie wimpels zijn interpretaties van de officiële provincievlag. Om die reden zijn ze dan ook niet onderhevig aan een protocol. U mag ze uithangen wanneer u wilt, maar worden doorgaans niet in combinatie met een vlag gebruikt.

Oranje wimpels

De oranje wimpel moet minimaal dezelfde lengte hebben of iets langer zijn dan de diagonaal van de vlag. De Oranje wimpel wordt officieel alleen gebruikt op verjaardagen van leden van het Koninklijk Huis en op Koningsdag.

Nederlandse wimpels

Onze Nederlandse wimpels zijn in twee afwerkingen te bestellen. Standaard wordt de wimpel afgewerkt met een stokje en ophangkoord, wilt u echter een geruisloze welkomstwimpel dan kiest voor de afwerking zonder stokje.

Online wimpels bij BosVlaggen.nl

Wilt u wimpels voor in de vlaggenmast? Koop dan nu online uw wimpels. We hebben verschillende afmetingen op voorraad ! Bestel je vandaag , dan heb je jouw wimpels binnen 1-3 werkdagen in huis. Betalen gaat ook makkelijk via creditcard of iDeal en voor bedrijven zelfs de optie om op rekening te kopen. Bestel je voor meer dan 150 euro (excl. b.t.w) aan wimpels, dan betalen wij de vrachtkosten.

 

Resultaat 1–16 van de 21 resultaten wordt getoond