Bos Vlaggen en Vlaggenmasten

Vlaggenmast kopen

Bos Vlaggen B.V. is een Nederlandse fabrikant en groothandel in vlaggen en vlaggenmasten. Dé specialist in vlaggen en vlaggenmasten en na meer dan 35 jaar kunnen we wel zeggen dat wij zijn uitgegroeid van een klein, naar een volwassen en solide bedrijf. Een bedrijf die de kwaliteit en betrouwbaarheid voorop stelt. Een marktleider in vlaggenmasten die zowel de multinationals, de kleine zelfstandige als de particulier weet te bereiken.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en installeren van vlaggenmasten, vlaggen, banieren, spandoeken, geveldoeken, binnen banieren, beachflags en displays. Vlaggenmasten produceren en plaatsen wij in aluminium, polyester en hout. Doordat wij de montage in “eigen huis” houden kunnen wij u snel van dienst zijn. Bovendien hebben wij een zeer grote voorraad en dus direct leverbaar. De vlaggen, banieren etc. produceren wij zowel digitaal als zeefdruk en hebben verschillende doeksoorten zodat wij prachtige full-colours of lijnwerk kunnen leveren. Voor elke toepassing een geschikt doek- en druksoort.

Om ons assortiment producten eenvoudig toegankelijk te maken voor consumenten en bedrijven, hebben wij de webshops bosvlaggen.nl en vlaggen.nl opgericht.

Vlaggen en vlaggenmasten kopen doe je bij ons vertrouwd en eenvoudig online. 365 dagen per jaar hebben we een enorm assortiment vlaggen en vlaggenmasten op voorraad voor je klaarliggen in ons magazijn van 3.500 m².

Ervaringen van klanten

We begrijpen dat het moeilijk is om een bedrijf dat je niet kent te beoordelen op kwaliteit en service. Neem daarom vooral niet van ons zelf aan dat we er alles aan doen om je een uitstekende ervaring te bieden en een kwalitatief hoogstaand product, maar lees liever de +5.000 reviews van klanten die je voorgingen op de onafhankelijke website feedbackcompany.

🛎 Showroom bezoeken?

Wij zijn op werkdagen geopend van 08:30 tot 17:00

Adres showroom
Bos Vlaggen B.V.
Nagelpoelweg 90
7333NZ Apeldoorn
Nederland

Overige bedrijfsgegevens

Kamer van Koophandel:08041166
BTW nummer:NL8193.55.781B01