Kleur op uw Vlaggenmast

De meeste vlaggenmasten zijn wit of hout kleurig. Maar als dat niet mooi of opvallend genoeg is voor de uitstraling die u wenst, dan bieden wij ook gekleurde vlaggenmasten. In deze uitvoering hebben wij diverse maten beschikbaar, allemaal van het materiaal aluminium.

Val op met een zwarte of zilveren vlaggenmast

Er zijn diverse aanbieders van gekleurde vlaggenmasten. Wij kiezen voor het bieden van een zekere kwaliteit. Dit wordt bereikt met masten van Aluminium. Wij bieden deze aan in 2 kleuren, zwart of anode (zilverkleurig).
Lees meer

Toont alle 7 resultaten


De juiste grondbevestiging kiezen voor uw gekleurde vlaggenmast

Een grondbevestiging van gekleurde masten biedt de meeste mogelijkheden. Voor een vlaggenmast tot een lengte van 10 meter kunt u kiezen tussen een grondbuis, een overschuifkoker, een muurbeugel, een houten mastbok en een kantelvoet. De juiste keuze voor u is vooral afhankelijk van de doelstelling die u heeft met uw vlaggenmast. Denk er wel aan dat als u kiest voor een grondbuis, uw vlaggenmast ongeveer één meter in de grond zakt. U zult dus langere mast moeten bestellen.

De kantelvoet is de sterkste grondbevestiging. Een mast van 10 meter of langer wordt daarom alleen met een kantelvoet geleverd. Deze is in dat geval bij de prijs inbegrepen. Verder is het voordeel van een kantelvoet dat de voet op dezelfde hoogte van het maaiveld staat, waardoor er geen lengte van uw vlaggenmast verloren gaat.

Accessoires en aflevering van uw gekleurde mast

Uw vlaggenmast wordt natuurlijk standaard geleverd met de juiste materialen voor net vlagvertoon. Inbegrepen bij uw gekozen vlaggenmast zijn bijpassende accessoires zoals hoge kwaliteit vlaggenmasttouw. Standaard wordt uw vlaggenmast geleverd met een platte ronde knop, in het oranje. U heeft echter ook de ruime keuze voor andere kleuren en of vormen in uw vlaggenmast knop.

Voor de aflevering van uw vlaggenmast bieden wij drie opties. U kunt de vlaggenmast zelf komen afhalen, bij ons op locatie. Dit is uiteraard de voordeligste optie. Daarnaast kunt u kiezen voor levering door Bos vlaggen, op een adres van uw keuze. Elke geleverde vlaggenmast is voorzien van een gedetailleerde plaatsingsinstructie. En tenslotte kunt u ook nog ervoor kiezen dat onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst de vlaggenmast voor u komt plaatsen. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met het plaatsen van vlaggenmasten en zijn u hier graag mee van dienst.

Garantie op uw gekleurde vlaggenmast

Als kwaliteitsleverancier, biedt Bos Vlaggen u uiteraard een garantie op uw aankoop. Op aluminium cilindrische vlaggenmasten is dit 5 jaar en op aluminium conische vlaggenmasten is dat zelfs 15 jaar garantie. De garantie is wel aan voorwaarden gebonden.

De garantietermijn voor vlaggenmasten geldt op breuk van de masten. Een beperkende voorwaarde is dat bij een windkracht van 8 of hoger, de vlaggen uit de mast gehaald worden. Wanneer daar niet aan voldaan wordt en dit schade, breuk of scheefstand van de mast tot gevolg heeft dan is Bos Vlaggen niet aansprakelijk voor de ontstane schade, reparatie en/of herstelkosten. Maar aarzel niet om op dat moment toch contact op te nemen met ons. Wij zijn u graag van dienst met het geven van een goed advies over hoe u de schade aan uw aluminium vlaggenmast het best kunt herstellen.