Aluminium vlaggenstok

Voor een stevige vlaggenstok, ook in grotere lengtes.

Op deze pagina vind je jouw ideale aluminium vlaggenstok. Deze aluminium vlaggenstokken vormen een deel van onze volledige collectie, kijk voor de rest op de vlaggenstokken pagina.

Vlaggen van groot formaat

Wilt u een grote en opvallende vlag, dan is een aluminium stok absoluut de beste keus.  Aluminium is het enige materiaal waarin het mogelijk is om een vlaggenstok te verkrijgen, langer dan de twee meter lange variant. Het materiaal is steviger en duurzamer dan hout. Daardoor kan het ook de grotere krachten aan die vrijkomen bij vlaggen met een groot formaat vlag.

Lees meer voor meer informatie over onze aluminium vlaggenstokken. Of bestel direct online.

Lees meer

Toont alle 5 resultaten


Voordelen van Aluminium Vlaggenstokken

Aluminium is een favoriet materiaal voor alles wat bestand moet zijn tegen weer, wind en krachten. Er zijn diverse voordelen aan dit materiaal.  Wilt u een aluminium vlaggenstok kopen, dan is het goed de volgende voordelen te kennen:

  • Aluminium is licht, vergeleken met andere metalen
  • Het materiaal is slijtvast
  • De vlaggenstok is vrij van corrosie
  • Stevig en duurzaam

Wij kiezen om deze redenen bij voorkeur voor aluminium als materiaal voor de aluminium vlaggenstokken. Het verschil in prijs verdiend u terug door de duurzaamheid. En de mooie uitstraling natuurlijk.

Levertijd

Koop vandaag nog je aluminium vlaggenstok op bosvlaggen.nl. Bestel je op werkdagen dan heb je jouw vlaggenstok snel in huis. Voor onze zakelijk klanten hebben wij de mogelijkheid een aluminium vlaggenstok op rekening te kopen en pas na ontvangst te betalen.

Accessoires aluminium stok

Voor de aluminium vlaggenstok bieden wij standaard een peervormige knop aan. Voor de kleur heeft de keuze tussen oranje en zwart. Deze knop is inbegrepen in de prijs van de vlaggenstok.

Wat niet is inbegrepen, maar wat wij wel adviseren, is de corrector. Een vlagcorrector draait mee met uw vlag en zorgt ervoor dat uw vlag zich niet om de stok heen wikkelt. Optioneel zijn ook onze vlaggenstok clips verkrijgbaar. Deze maken het makkelijk om de vlag halfstok te hangen.