Vlaggenstok kopen bij Bos Vlaggen

Koop u een vlaggenstok bij ons, dan kiest u voor de beste kwaliteit. En de beste en meest duurzame vlaggenstokken zijn aluminium vlaggenstokken. De meest gekochte stok is 2 meter lang.  Een vlaggenstok van aluminium tot deze lengte is het voordeligste in prijs. Schaft u de vlaggenstok aan, maar gebruikt u deze maar enkele keren per jaar, dan is dit voor u de beste keuze.

Lees meer om alles te weten te komen over onze vlaggenstokken. Of bestel hieronder uw vlaggenstok.

Lees meer

Resultaat 1–16 van de 20 resultaten wordt getoond


Aluminium vlaggenstokken

De aluminium vlaggenstok is beschikbaar in lengtes tot wel vier meter. Deze vlaggenstok is uitstekend bestand tegen weer en wind. Ondanks het robuuste materiaal is deze vlaggenstok licht in gewicht en daarom zeer geschikt voor regelmatig of zelfs dagelijks gebruik.

Accessoires voor uw vlaggenstok

U maakt het plaatsen van uw vlaggenstok veel eenvoudiger, met behulp van onze vlaggenstok accessoires. Alle accessoires zijn direct leverbaar uit voorraad en dus tegelijk te bestellen met uw vlaggenstok. Uiteraard voldoen ze aan de hoge kwaliteitseisen die u mag verwachten van een specialist als Bos Vlaggen.

Vlaggenstokhouder

De diameter van de vlaggenstok is altijd 30mm. Dat komt omdat vlaggenstokhouders universeel deze maat hebben. Wij bieden vlaggenstokhouders aan in twee materiaalsoorten: polyester en aluminium vlaggenstokhouders.

Handystick

Als u de vlaggenstokhouder op een hoge of moeilijk bereikbare plek heeft, dan raden wij onze handysticks aan. Met deze accessoire voorkomt u gedoe op een wankel keukentrapje. Met de handystick kunt u de vlaggenstok eenvoudig in de houder krijgen, tot een hoogte van wel 3 meter.

Vlagcorrector

Wilt u zeker zijn dat uw vlag altijd vrijuit kan wapperen en zich nooit om de vlaggenstok heen vouwt? Bestel dan ook onze handige vlagcorrector. Met deze eenvoudige oplossing, van onverwoestbaar kunststof, bent u zeker van een fraai vertoon van uw vlaggen.

Levering van uw vlaggenstok of accessoires

Alle getoonde vlaggenstokken en accessoires zijn uit voorraad leverbaar. Bestelt u op werkdagen, dan is uw vlaggenstok snel in huis. Voor onze zakelijke klanten hebben wij de mogelijkheid de vlaggenstokken op rekening te kopen en/of na ontvangst te betalen.