Levertijden & verzendkosten

Verzenden

Voor het verzenden maken wij gebruik van vervoerders als GLS. De levertijd van producten uit voorraad is doorgaans niet langer dan twee werkdagen. Voor aflevering moet getekend worden, geef dus een adres op waar overdag iemand aanwezig is. Voor de levering van vlaggenmasten hebben wij onze eigen vervoersdienst. Vlaggenmasten worden geleverd in de loop van de week nadat ze besteld zijn. De levertijd van producten met een eigen ontwerp is zeven werkdagen.

Verzendkosten
Voor zendingen van vlaggen, wimpels en vlaggenstokken (tot 2mtr) binnen Nederland, rekenen wij bij bestelling via de website € 5,95 (incl. B.T.W.) per zending. Bij een besteding in onze webshop boven de  € 150,- verzenden wij zelfs gratis uw zending binnen Nederland dit zelfs voor vlaggenmasten! Dit geldt uitsluitend en alleen voor bestellingen via de website.

Voor de eilanden (zoals de wadden) en zeeuws-vlaanderen geldt een toeslag deze kunnen we helaas niet in onze site verwerken. Prijzen op onze website kunnen afwijken t.o.v. van onze prijslijst daar we hier actiematige aanbieding doen.

U krijgt na verzending van uw bestelling een bericht van GLS over het verdere verloop van het afleveren. Dit bericht bevat ook een track & tracé code zodat u uw bestelling kunt volgen. Wij doen ons best om uw order snel en op de juiste manier bij u te krijgen.

Wanneer wij een order ontvangen via onze webshop voor het leveren van een vlaggenmast dan ontvangt u van ons een email met leverdatum wanneer wij u vlaggenmasten komen bezorgen. Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Wanneer u een vlaggenmast besteld inclusief plaatsing dan wordt deze binnen 2 a 3 weken geplaatst. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken.

Verzending naar België
Voor zendingen, van vlaggen, wimpels en vlaggenstokken (tot 2mtr) naar België via onze website berekenen wij € 8,50 (excl. B.T.W.) per zending. Dit geldt niet voor onze vlaggenmasten deze worden verzonden met een transportbedrijf. De vrachtkosten naar België voor 1 vlaggenmast is € 75,- (excl. B.T.W.)  elke volgende vlaggenmast is € 30,- (excl. B.T.W.) meer.

Levertijden

– Bij elke product staat de levertijd aangegeven. Heb je een bestelling geplaatst met meerdere producten dan geldt de langste levertijd
– Vlaggenmasten leveren we in de week nadat deze besteld zijn. Voor snellere levering kunt u contact opnemen op telefoonnummer 055-5063392
Heeft u speciale wensen? Wij bespreken die graag met u!