-10%
Nederlandse welkomswimpel met stokje Meer informatie

€ 25,41 € 22,87 (€ 18,90 Excl. BTW)


Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

Nederlandse welkomswimpel bestellen ?

Wilt u ook geen kale vlaggenmast ? Dan bieden onze Nederlandse wimpels uitkomst. Deze rood-wit-blauwe wimpel, ook wel welkomswimpel, ontvangstwimpel of decoratiewimpel genoemd, is de versiering voor in uw vlaggenmast! Een Nederlandse wimpel mag dag en nacht in een vlaggenmast hangen. Alle welkomswimpels zijn op voorraad en worden indien voor 12:00 besteld op werkdagen, deze werkdag verzonden.

Materiaal en afwerking welkoms wimpel

De wimpel van Nationale wimpels is vervaardigd van Spunpolyester. Het doek is geweven met een uiterlijk van wol, met uitstekende eigenschappen; lichtecht, neemt geen vocht op, gewicht ca. 165 gr./m2. Niet te vergelijken met andere vlaggen gemaakt van polyester breisels. De welkomwimpel wordt rondom dubbelnaalds gezoomd en compleet geleverd met ophanggarnituur (houten stok met knopjes, voorzien van ophangkoord het doek is geniet aan de stok). Daarnaast is onze wimpel in tegenstelling tot vele andere aanbieders uit drie banen aan elkaar gestikt, net zoals de officiële Nederlandse vlag dat hoort te zijn.

Veel gestelde vragen over de Nederlandse welkomswimpel

 1. De wimpels kunt u bestellen in verschillende lengtes zie hieronder welke lengte wij adviseren bij welke vlaggenmast.

  Afmeting wimpel vlaggenmast boven het maaiveld
  30x250cm 5 en 6 meter
  30x350cm 7 en 8 meter
  30x450cm 9 meter en hoger
 2. De Nederlandse wimpel heeft een gemiddelde levensduur van ca. 6 tot 12 maanden. Factoren die van invloed zijn op levensduur van de wimpel is de locatie waar er wordt gewimpeld en uiteraard de weersomstandigheden.

 3. De Nederlandse wimpel mag dag en nacht in de mast en is niet onderhevig aan een protocol (zoals de Nederlandse vlag).

Afwerking

Met Wimpelstokje

Afmetingen

Lengte 250cm – geschikt voor vlaggenmast 5 en 6 meter
Lengte 350cm – geschikt voor vlaggenmast 7 en 8 meter
Lengte 450cm – geschikt voor vlaggenmast 9 meter en hoger