Vlaggenmast kerstverlichting 7 meter
SKU: STN-700-1 Meer informatie
  • € 
  • € 
  • € 
  • 90.90520661 € 
  • € 
  • 0 € 
  • 0 € 
  • 0 € 
Levertijd: Op werkdagen voor 12:00 besteld - Zelfde werkdag verzonden

Kerstverlichting vlaggenmast 7 meter

In ons assortiment hebben wij 2 soorten kerstverlichting opgenomen te weten de Glowing Tree en de Fairybell. De laatst genoemde is de bekendste van de twee, de Glowing Tree is een goedkoper alternatief met evenveel lampjes. Het verschil zit hem in de manier van rijgen van de lampjes.

Glowing Tree® 7 meter

De Glowing Tree® is voor 7 meter vlaggenmasten leverbaar in twee type warm wit en twinkle, de Glowing Tree® 1440. De Glowing Tree® 1440 is voorzien van maar liefst 1440 LEDs en heeft een diameter van 350 centimeter aan de onderkant. De Glowing Tree® 1440 LEDS en een diameter van 350cm.

Deze fraaie kerstversiering voor in uw vlaggenmast is een echte eye-catcher in de winter. Gelukkig is de Glowing Tree® 1440 LED binnen 30 tot 45 minuten op te zetten en heeft u er daarna geen omkijken meer naar. De Glowing Tree® kerstverlichting is bestand tegen alle weersinvloeden en hoeft alleen bij harde wind even neergelaten te worden.

De Glowing Tree® 1440 LED is geschikt voor masten van 7 meter hoog en heeft een diameter van 350cm aan de onderzijde. Dankzij een uitgekiende verdeling van de lampjes ontstaat er in het donker een geweldig effect en heeft u een prachtige goed gevulde kerstboom in uw vlaggenmast met wel 1440 led lampjes! Dit effect is van alle kanten hetzelfde dankzij het Glowing Tree® systeem

Fairybell 7 meter

De fairybell voor een 7 meter vlaggenmast, maak van uw 7 meter vlaggenmast een prachtige blikvanger. Met de 1500 ledlampjes een opvallende blikvanger die van grote afstand zichtbaar is. Breng mensen in de kerstsfeer met deze kerstboom voor in uw vlaggenmast.

Een feeërieke kerstverlichting in boomvorm met honderden lampjes die u simpelweg met het ophijssysteem in uw bestaande vlaggenmast op kan hijsen. Met behulp van het gepatenteerde systeem van Fairybell zorgt u in een mum van tijd voor een prachtige kerstsfeer rondom uw huis.
Deze kerstboom met een hoogte van zeven meter is voorzien 1500 lampjes. Door het plaatsen van deze Fairybell wordt uw mast een echt pronkstuk. Het opzetten van de Fairybell neemt tussen de 30 en 45 minuten in beslag. Doordat hij tegen alle weersomstandigheden in bestand is heb je er na het opzetten geen omkijken meer naar.

De Fairybell® 7 meter-1500 led, dankzij de slimme verdeling van het licht ontstaat er in het donker de optische illusie van een prachtig gevulde kerstboom in uw vlaggenmasten! Dankzij het unieke Fairybell systeem is dit effect vanaf alle kanten zichtbaar. De strengen worden aangesloten op een weerbestendige 31 volt adapter welke gewoon op het stroomnet aangesloten kan worden. Om de kerstboom enkel op gewenste tijden te activeren kan gebruikgemaakt worden van een tijdschakelaar.

 1. De 7 meter vlaggenmast kerstverlichting is verkrijgbaar in 2 merken; De Glowing tree & de Fairybell. De Glowing Tree is er in 1440 energiezuinige ledlampjes, deze zijn tevens leverbaar in de twinkle variant. De Fairybell is er in één variant en bestaat uit 1500 lampjes en is alleen verkrijgbaar in warm wit.

 2. De vlaggenmast kerstverlichting is voorzien van energiezuinige LED-lampjes. Zowel de Glowing Tree als de Fairybell verbruikt 20W. Om uit te rekenen wat het verbruik is voor een kerstverlichting gebruikt u onderstaande formule.

  Eén kilowatt is 1.000 watt. Om het aantal kWh te berekenen, vermenigvuldigt u het verbruik in kW met de tijd dat u het apparaat gebruikt. Dit kunt u doen op de volgende manier: aantal uren in gebruik x (vermogen van het apparaat / 1.000) = kWh.

  Het kost dus nauwelijks iets om deze sfeervolle kerstverlichting aan te hebben tijdens de kerstdagen.

Specificaties kerstverlichting vlaggenmast 7 meter

✔ Hoogte 7 meter vanaf de grond
✔ Diameter onder 350 of 370cm afhankelijk van het model
✔ Duidelijke gebruiksaanwijzing
✔ Snel opgebouwd (binnen 45 minuten)
✔ Duidelijke gebruiksaanwijzing
✔ Easy-click-systeem voor snelle opbouw
✔ Luxe zwarte smalle banden
✔ Inclusief 31 volts transformator
✔ TÜV en KEMA gekeurd

Geschikt voor

Vlaggenmasten 7 meter boven het maaiveld

Diameter

Glowing Tree 1440 diam. 350cm
Fairybell 1500 diam. 370cm

Lengte

7 meter

Aantal leds

1440 of 1500 energie zuinige warm witte LEDS 31V. (25.000 brand uren)

Energie klasse

A++ 31V/220V laagspanning.Verbruik 14W/Hr.

Merk kerstverlichting

Fairybell, Glowing Tree

Kerstverlichting voor lengte mast

7 meter

Kleur LED

Warm wit

Kerstverlichting

Kerstverlichting