Installeren van een Bos Vlaggen Kerstboom

Het toevoegen van feestelijke sfeer aan uw buitendecoratie was nog nooit zo elegant en eenvoudig. Met de kerstboom van Bos Vlaggen verandert uw vlaggenmast moeiteloos in een schitterende kerstverlichting. Hier volgen de instructies voor een correcte installatie:

Wat houdt de Bos Vlaggen Kerstboom in?

Alvorens over te gaan tot het installatieproces, is het van belang dat u begrijpt wat onze kerstboom precies inhoudt. Deze unieke kerstdecoratie maakt van uw vlaggenmast de centrale steunpilaar voor een grootse, puntvormige lichtconstructie. Zodra de schemering intreedt, onthult dit net een indrukwekkende lichtgevende kerstboom. Het installatieproces lijkt op het hijsen van een vlag in combinatie met het uitrollen van een lichtnet.

Het product bestaat uit een uitgebreid net van hoogwaardige lichtsnoeren, verrijkt met honderden LED-lampjes. Om de levensduur en kwaliteit van uw Bos Vlaggen Kerstboom te waarborgen, is het essentieel het installatieproces met de nodige zorg en aandacht te benaderen. Met andere woorden, neemt u er de tijd voor, ongeveer 30 minuten.

Installatieprocedure vlaggenmast kerstboom

1.Haak Bevestigen: In de verpakking van uw Bos Vlaggen Kerstboom treft u een specifieke driehoekige ophanghaak aan. Deze haak is essentieel en wordt bevestigd aan het hijsoog van uw vlaggenmasttouw. Net als bij het hijsen van een reguliere vlag, wordt de kerstboom vervolgens omhoog gehesen.

2. Drukknoppen Afsluiten: Het lichtnet wordt tijdens het hijsen rondom de mast gevouwen om de ronde vorm te creëren. Hierbij zorgen de drukknopjes voor een stabiele bevestiging.

3. LED Kerstboom Vormgeven: Na het hijsen en vastzetten hangt het lichtnet in een voorlopige vorm rond uw vlaggenmast. Met de speciaal meegeleverde spantouwen zorgt u ervoor dat de boom zijn uiteindelijke, sierlijke vorm krijgt. De haringen zorgen voor de nodige stabiliteit.

4. Aansluiting: De laatste stap behelst het aansluiten van de kerstverlichting via de ‘octopus kabel’. Deze kabel maakt het mogelijk om de diverse lichtsnoeren van de kerstboom op één adapter aan te sluiten. Optioneel is het aansluiten van een tijdschakelaar.

Belangrijk: Zorg ervoor dat u de spantouwen niet overstrekt. Het geheel hoeft niet als een snaar gespannen te staan

Voor aanvullende informatie of vragen omtrent de installatie, kunt u altijd terecht bij Bos Vlaggen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen in het creëren van een feestelijke sfeer voor de feestdagen.

Lees meer

Toont alle 11 resultaten