Kerstverlichting: Een Symbool van Warmte en Samenzijn

Wanneer de koude winterdagen naderen en de straten beginnen te schitteren met feestelijke lichten, waarom zou u uw vlaggenmast dan niet transformeren in een stralende kerstboom? Met de juiste kerstverlichting wordt uw vlaggenmast het middelpunt van de aandacht en een teken van warmte en saamhorigheid tijdens de feestdagen.

Van Vlaggenmast naar Kerstboom: Stap voor Stap

Het proces om van uw vlaggenmast een kerstboom te maken is verrassend eenvoudig. Begin met het selecteren van het juiste product. Bij Bos Vlaggen geven wij de voorkeur aan de Glowing Tree®. Deze vlaggenmast kerstboom heeft, dankzij de LED-verlichting, de energie-efficiëntie en helderheid die nodig is voor het mooiste en meest duurzame resultaat. En de Glowing Tree® wordt geleverd met een garantie dat deze de laagste prijs heeft van alle vergelijkbare producten.

De keuze van de juiste lengte vlaggenmast kerstboom

Voor een vlaggenmast van 6 meter kiest u voor de volgende opties: 960 of 1200 LEDs. De 960 optie is het voordeligst, maar de 1200 geeft een vollere dekking aan lampjes, waardoor dit een iets mooier resultaat geeft. Voor een mast van 7 meter kiest u voor de 1440 LEDs en voor 8 meter voor 1520 LEDs. Op deze manier bent u zeker dat het er prachtig en vrolijk uitziet.

Bevestiging van uw vlaggenmast kerstboom

Het opbouwen van een vlaggenmast kerstboom is erg eenvoudig. U kunt dit het beste vergelijken met het hijsen van een vlag in combinatie met het opzetten van een hele simpele tent. Bovenop gaat de bevestigingshaak die u vastmaakt aan uw vlaggenkoord. Daarna is het eenvoudigweg zaak uw vlaggenmast kerstboom beetje voor beetje te hijsen en onderwijl de drukknoopjes dicht te klikken. Wanneer u klaar bent, bevestigt u de onderkant van de vlaggenmast kerstboom met haringen.

Breng de Feestdagen tot Leven met Vlaggenmast-verlichting

Bij Bos Vlaggen begrijpen we het belang van samenzijn tijdens de feestdagen. Naast onze uitgebreide collectie vlaggen bieden we nu ook speciale kerstverlichting aan voor vlaggenmasten. Deze verlichting is specifiek ontworpen om uw mast om te toveren tot een fonkelende kerstboom, waarmee u niet alleen uw huis, maar de hele straat verlicht.

Lees meer

Toont alle 11 resultaten