Aluminium baniermast 8 meter
SKU: 21-80000 Meer informatie
  • € 
  • € 
  • 0 € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen / met plaatsing max.15 werkdagen (sneller in overleg)

Aluminium baniermast 8 meter

De meeste strakke baniermast uit ons baniermasten assortiment, met een wanddikte van 3mm. Deze baniermast heeft een glad oppervlak en heeft geen naden over de hele lengte lopen. Zowel leverbaar in het cilindrisch (voet diameter is gelijk aan top diameter) als in het conisch (voet breder dan in de top).

De cilindrische 8 meter baniermasten zijn leverbaar in:

– 90mm voet en 90mm top

De conische 8 meter baniermast is leverbaar in:
– 100mm voet en 60mm top

Stel uw aluminium baniermast 8 meter eenvoudig samen, door de stappen van boven naar beneden te doorlopen. Wilt u over een optie meer informatie klik dan op “meer informatie” er verschijnt een pop-up met meer informatie en een duidelijke afbeelding.

Afwerking aluminium baniermast 8 meter

De baniermast is voorzien van een draaitop die bestaat uit POM kunststof en RVS onderdelen. Daarnaast is de ronddraaiende top voorzien van dubbele geruisloze en zelfsmerende RVS kogellagers. De draaitop wordt geleverd met een stevige aluminium banieruithouder. De lengte van de uithouder is 164cm en is geschikt voor banieren met een maximale breedte van 150cm. De uithouder kan eenvoudig in elke gewenste lengte worden ingekort. De diameter van de uithouder is 16mm. inclusief contragewicht.

Bevestiging aluminium baniermast 8 meter

Als grondbevestiging adviseren wij de kantelbare voetplaat. Het kantelanker of kantelvoet is een veelzijdige en duurzame methode om uw baniermast te bevestigen. Hij bestaat uit twee delen: een scharnierend bovendeel en een vaste grondbevestiging. De grondbevestiging van de kantelvoet wordt in beton gestort.

Verzenden of baniermast laten installeren

Al onze baniermasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw baniermasten plaatsen. Wij geven na dat u de baniermast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door.

Uw baniermast(en) vakkundig geplaatst door onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten zoals leidingen, puin, zware kleigrond of hoog grondwater).

Het streven is om uw baniermasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Wij laten uiterlijk de vrijdag in de week van de bestelling per mail weten wanneer wij uw opdracht hebben ingepland. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is hiervoor een planning vereist.

Wilt u de baniermasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Veel gestelde vragen aluminium baniermast 8 meter

 1. Aluminium baniermasten van 8 meter zijn leverbaar in 4 diameters. Zo zijn er drie cilindrische diameters als ook één conische.
  De cilindrisch diameters zijn:
  – Cilindrisch voet 60mm. en top 60mm.
  – Cilindrisch voet 70mm. en top 70mm.
  – Cilindrisch voet 90mm. en top 90mm.

  De conische baniermast heeft de volgende diameter:
  – Cilindrisch voet 100mm. en top 60mm.

 2. Op cilindrische aluminium baniermasten zit een garantieduur van 5 jaar. De aluminium conische baniermasten hebben een 15 jarige garantie tegen breuk. De garantie geldt op het mastprofiel en niet op de losse onderdelen en calamiteiten uitgezonderd.

 3. Baniermasten met een cilindrische diameter van 90mm zijn leverbaar in:

  • – Wit RAL 9010
  • – Anode Zilverkleurig
  • – Zwart RAL 9005

  Baniermasten met een conische diameter van 100-60mm zijn leverbaar in:

  • – Wit RAL 9010
  • – Anode Zilverkleurig
Materiaal

Aluminium

Vorm

Cilindrisch, Conisch

Lengte

8 meter

Kleur vlaggenmast

Wit RAL 9010, Zilver anode, Zwart RAL 9005

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/grondbuis.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/overschuifkoker.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/kantelvoet.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/muurbeugel.pdf

Top diameter

60mm, 90mm

Voet diameter

90mm, 100mm

Type vlaggenmast

Aluminium baniermast