PRO Hijsbare baniermast 8 meter
SKU: 23-89090 Meer informatie
    • 0 € 
    • € 
    • € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 3 - 10 werkdagen (sneller in overleg)

PRO Hijsbare baniermast 8 meter

Onderhoudsvrije vlaggenmast van aluminium geschikt voor banieren, met een wanddikte van 3mm. Leverbaar in diameter 90mm. Deze professionele mast is cilindrisch (voet diameter gelijk aan de top diameter) en daardoor zeer geschikt voor banieren en door zijn speciaal samengestelde legering ijzersterk. Daarnaast is deze mast standaard leverbaar in het wit RAL 9010 en in het zwart (RAL 9005).

Afwerking hijsbare baniermast 8 meter

Deze vlaggenmast is voorzien van een liersysteem, hiermee draait u eenvoudig de hijsbare banieruithouder mee naar beneden en omhoog. Om de banier te verwisselen hoeft u de mast dus niet neer te leggen. Maar draait u de hijsbare banieruithouder eenvoudig naar beneden met de meegeleverde slinger. Vervolgens vervangt u de banier en draait u de uithouder weer naar boven. Wanneer u de banier in top heeft verwijdert u de slinger. Uw banier kan niet worden gestolen omdat het touw aan de binnenzijde van de mast zit. Dit liersysteem is een uiterst  gebruiksvriendelijk anti diefstal systeem. Wij kiezen er bewust voor geen “lompe” opbouw of kunststofkastjes te monteren, deze zijn in aanschaf wel goedkoper maar zeker niet gebruiksvriendelijker.

Hijsbare banieruithouder

De draaitop is volledig geruisloos en de uithouder is hijsbaar, in tegenstelling tot de meeste systemen draait deze hijsbare uithouder niet op de mast, maar draait het bovenste gedeelte volledig, dit voorkomt slijtage. Met het ontwerpen van deze hijsbare baneruithouder, is er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Voor het kunststof gebruiken wij het oersterke POM daarnaast is de draaitop voorzien van dubbele zelfsmerende RVS kogellagers.

Lengte banieruithouder

De banieruithouder wordt standaard geleverd voor banieren van 150cm breed. Is uw banier smaller dan kan de uithouder eenvoudig worden ingekort. Onze uithouders zijn daarnaast wit gepoedercoat, dit voorkomt afgeven van de uithouder op de banier. De banierstang kan er eenvoudig worden verwijderd zodat er eventueel ook een vlag ingehesen kan worden (er blijft een klein tutje over).

Bevestiging hijsbare baniermast 8 meter

Als grondbevestiging adviseren wij de kantelbare voetplaat. Het kantelanker of kantelvoet is een veelzijdige en duurzame methode om uw vlaggenmast te bevestigen. Hij bestaat uit twee delen: een scharnierend bovendeel en een vaste grondbevestiging. De grondbevestiging van de kantelvoet wordt in beton gestort.

Garantie en testen

Er worden continu tests uitgevoerd op onze vlaggenmasten. Daarom geven wij maar liefst 10 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Verzenden of vlaggenmast laten installeren

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door.

Uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst door onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst (mits er geen obstakels in de grond zitten zoals leidingen, puin, zware kleigrond of hoog grondwater). Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Wij laten uiterlijk de vrijdag in de week van de bestelling per mail weten wanneer wij uw opdracht hebben ingepland. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is hiervoor een planning vereist.

Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

 

Materiaal

Aluminium

Top diameter

90mm.

Lengte

8 meter

Voet diameter

90mm.

Vorm

Cilindrisch

Kleur vlaggenmast

Wit RAL 9010, Zwart RAL 9005

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/grondbuis.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/overschuifkoker.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/kantelvoet.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/muurbeugel.pdf

Type vlaggenmast

Hijsbare baniermast