Glowing Tree

Voordelige kerstverlichting vlaggenmast

Geef je vlaggenmast een magische touch met Glowing Tree kerstverlichting. Met onze duurzame en betaalbare kerstverlichting, kun je de vlaggenmast een speciale uitstraling geven. Onze verlichting wordt gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor ze bestand zijn tegen vocht en schimmel. Onze verlichting is energiezuinig met de daarnaast betaalbare prijzen is het verkrijgen van Glowing Tree kerstverlichting een kosteneffectieve manier om jouw kerstfeest te versieren. Bestel vandaag nog uw Glowing Tree kerstverlichting en tover uw vlaggenmast om naar magische touch die het verdient!
Lees meer

Toont alle 10 resultaten


Glowing Tree® = Starry Night

Dezelfde kwalitatieve voordelige kerstverlichting alleen een ander naam. Sinds 2022 is de naam van deze voordelige kerstverlichting verandert.

Hoe installeer ik de Glowing Tree kerstverlichting

Glowing Tree kerstverlichting is dé uitkomst voor als u tijdens de kerst originele decoratie wenst. Onze Glowing tree tot en met 4 meter wordt geleverd met stok de hogere lengte is geschikt voor het decoreren van uw vlaggenmast. Deze vlaggenmast kunt u ook hier bestellen, maar de Glowing Tree alleen is zonder vlaggenmast.

✔ tijdbesparend;
✔ bestendig tegen weer en wind;
✔ duurzaam, gaat jaren mee;
✔ energiezuinig.
✔ goedkoper dan de traditionele vlaggenmast kerstverlichting

Veelgestelde vragen

  1. De vlaggenmast kerstverlichting is voorzien van energiezuinige LED-lampjes. De Glowing Tree 2 meter verbruikt 5W. Om uit te rekenen wat het verbruik is voor een kerstverlichting gebruikt u onderstaande formule.

    Eén kilowatt is 1.000 watt. Om het aantal kWh te berekenen, vermenigvuldigt u het verbruik in kW met de tijd dat u het apparaat gebruikt. Dit kunt u doen op de volgende manier: aantal uren in gebruik x (vermogen van het apparaat / 1.000) = kWh.

    Het kost dus nauwelijks iets om deze sfeervolle kerstverlichting aan te hebben tijdens de kerstdagen.

  2. – Alle Glowing Tree® LED-kerstbomen zijn standaard uitgerust met hoogwaardige LED-technologie en energiezuinige LED-lampjes.
    – Bij een LED-lamp gaat er geen energie verloren aan het opwarmen van een gloeidraad. Een LED-lamp is daarom tot wel 90% efficiënter en dit merk je direct in de portemonnee.
    – Een LED-lamp gaat gemiddeld zo’n 20.000 branduren mee. Dat is 20 keer langer dan een normale gloeilamp. Het is daarom beter voor het milieu en het levert hiermee een directe bijdrage aan een schoner klimaat.