Tot 15% korting op onze energiezuinige kerstverlichting.

Glowing Tree Kerstverlichting

Glowing Tree kerstverlichting is dé uitkomst voor als u tijdens de kerst originele decoratie wenst. Onze Glowing tree tot en met 4 meter wordt geleverd met stok u heeft er dus geen mast voor nodig.
– tijdbesparend;
– bestendig tegen weer en wind;
– duurzaam, gaat jaren mee;
– energiezuinig.
– goedkoper dan de traditionele kerstverlichting

Veelgestelde vragen

  1. De vlaggenmast kerstverlichting is voorzien van energiezuinige LED-lampjes. De Glowing Tree 2 meter verbruikt 5W. Om uit te rekenen wat het verbruik is voor een kerstverlichting gebruikt u onderstaande formule.

    Eén kilowatt is 1.000 watt. Om het aantal kWh te berekenen, vermenigvuldigt u het verbruik in kW met de tijd dat u het apparaat gebruikt. Dit kunt u doen op de volgende manier: aantal uren in gebruik x (vermogen van het apparaat / 1.000) = kWh.

    Het kost dus nauwelijks iets om deze sfeervolle kerstverlichting aan te hebben tijdens de kerstdagen.

  2. – Alle Glowing Tree® LED-kerstbomen zijn standaard uitgerust met hoogwaardige LED-technologie en energiezuinige LED-lampjes.
    – Bij een LED-lamp gaat er geen energie verloren aan het opwarmen van een gloeidraad. Een LED-lamp is daarom tot wel 90% efficiënter en dit merk je direct in de portemonnee.
    – Een LED-lamp gaat gemiddeld zo’n 20.000 branduren mee. Dat is 20 keer langer dan een normale gloeilamp. Het is daarom beter voor het milieu en het levert hiermee een directe bijdrage aan een schoner klimaat.

Toont alle 5 resultaten