Je tuin feestelijk verlicht met de Fairybell Kerstboom!

Wil jij eens een keer wat anders dan een standaard kerstboom voor Kerst in je tuin of op je erf? Óf heb je totaal geen zin om je hele kerstboom te versieren met lampjes? Dan is de Fairybell kerstverlichting dé oplossing voor jou. Met behulp van de Fairybell kerstverlichting zet je in een mum van tijd een imposant verlichte kerstboom op! De speciale Fairybell kerstverlichting in de vorm van een kerstboom bestaat uit honderden kleine LED lampjes die je heel gemakkelijk op een vlaggenmast kan hijsen. Dankzij de unieke, gepatenteerde patronen van de Fairybell kerstverlichting is de vorm van je kerstboom altijd perfect.Lees meer

Toont alle 12 resultaten


Nu zal je wellicht denken, dat kost mij veel teveel tijd en gedoe… Goed nieuws! De Fairybell kerstboomvormen zijn zo ontworpen dat zelfs de grootste modellen binnen 30 minuten klaar staan. Dat betekent dat je in no time kan genieten van een prachtig verlichte vlaggenmast. En dat gewoon op je eigen vlaggenmast. Hoe makkelijk wil je het hebben?

En het afbreken? Ook dat is geen tijdrovend karwei bij de Fairybell kerstboom. De Fairybell kan heel makkelijk weer worden opgeborgen in doos. Klaar om volgend jaar weer opnieuw te stralen! De Fairybell kerstboom is namelijk een duurzame, milieuvriendelijk en betaalbare oplossing die zorgt voor jarenlang plezier!

Fairybell Kerstboom Modellen

Bij Bos Vlaggen hebben we een brede keus uit verschillende maten Fairybell kerstverlichting én momenteel zelfs een speciale Fairybell aanbieding. Dus wilt u uw vlaggenmast ook in no-time omtoveren tot een sprookjesachtige kerstboom? Kijk dan snel verder naar ons assortiment en profiteer van de Fairybell aanbieding!

Fairybell kerstverlichting 900

De Fairybell 900 is 6 meter hoog en bevat wel 900 LED lampjes. Deze Fairybell is geschikt voor vlaggenmasten van 5,5 meter of hoger.

Fairybell kerstverlichting 1200

De Fairybell 6 meter en 1200 LEDs creëert u een verlichte kerstboom van 6 meter hoog. Dankzij het innovatieve maar simpele gepatenteerde systeem van Fairybell is het mogelijk dat de onderste 50cm vrij is van de grond.

Fairybell kerstverlichting 1500

Dit is onze extra volle Fairybell kerstboom voor in de vlaggenmast van 8m. De Fairybell 1500 is voorzien van maar liefst 1500 LED-lampjes .

Fairybell kerstverlichting 4000

De grootste Fairybell uit ons assortiment! Dus wilt u letterlijk en figuurlijk een enorme eyecatcher voor uw huis, bedrijf of gewoon in uw achtertuin? Dan is de Fairybell 4000 voor 10 meter mast  voor u de uitstekende keus! Deze Fairybell kerstverlichting is vooral erg populair bij ziekenhuizen, gemeentes en andere zorginstellingen.

Eenvoud

Dus wilt u uw kerstboom net zo makkelijk ophijsen als een vlag? Wees er dan snel bij en zorg dat je de Fairybell aanbieding niet mist!