Houten vlaggenmast 7 meter
SKU: 30-78060 Meer informatie
    • € 
    • € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 3 - 5 werkweken

Houten vlaggenmast 7 meter

Deze houten vlaggenmast is vervaardigd uit Scandinavisch hout van de hoogste kwaliteit. Deze mast is driemaal gelakt en behaalt zijn sterkte doordat het hout wordt verlijmd, daarnaast wordt hierdoor kromtrekken voorkomen. Daarnaast is de vlaggenmast verkrijgbaar met een ronde en vierkante voet. De vierkante voet wordt alleen in combinatie met een mastbok gekozen.

De houten vlaggenmasten lopen taps toe en hebben dus een conische vorm. Naast de vorm is er ook keuze in kleur, standaard worden de masten geleverd in het wit en in het blank gelakt. Onze houten masten zijn standaard voorzien van een houten platte knop, kikker en koord. (bij een witte vlaggenmast is de knop oranje gelakt en bij een blank gelakte vlaggenmast is de knop blank gelakt).

Onderhoud vlaggenmasten

Vanuit de fabriek zijn de masten afgewerkt met drie lagen lak. Het toegepaste product is: Hoogglans vernis en hoogglans wit. De blanke vernis is op basis van gemodificeerde alkydhars, daar waar de witte mast op basis van water gedragen verf is afgelakt. Voor meer informatie over het onderhoud van de houten mast verwijzen wij u graag naar de volgende pagina Onderhoud houten vlaggenmast

Plaatsingsservice houten vlaggenmast 7 meter

Kiest u ervoor om de mast zelf te plaatsen, dan wordt er een duidelijke montage handleiding meegeleverd. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Daarnaast staan er ook montagefilmpjes op onze website die u kunt raadplegen. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door.

Houten vlaggenmast laten plaatsen

Uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst door onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst (mits er geen obstakels in de grond zitten zoals leidingen, puin, zware kleigrond of hoog grondwater). Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Wij laten uiterlijk de vrijdag in de week van de bestelling per mail weten wanneer wij uw opdracht hebben ingepland. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is hiervoor een planning vereist.

Materiaal

Hout

Vorm

Conisch

Lengte

7 meter

Vorm voet

Rond

Kleur vlaggenmast

Blank gelakt, Wit RAL 9010

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/grondbuis.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/mastbok.pdf

Top diameter

60mm, 65mm

Voet diameter

80mm, 100mm

Type vlaggenmast

Houten vlaggenmast