Muurbeugels voor uw vlaggenmast
SKU: MB-6090 Meer informatie
    • € 
    • € 
Levertijd: 1 - 3 werkdagen (sneller in overleg)

Muurbeugels voor vlaggenmasten

Bevestig uw vlaggenmast met een muurbeugel

Uw gevel verfraaien met een vlaggenmast: met de stevige muurbeugels van Bos vlaggen is het mogelijk. Een muurbeugel is een zeer geschikte bevestiging voor vlaggenmasten tot en met een lengte van 9 meter. Hierbij is het wel een vereiste dat de onderkant van uw vlaggenmast een ronde vorm heeft. Wij leveren muurbeugels voor vlaggenmasten van aluminium, hout en polyester. Bij Bos vlaggen maken wij voor onze muurbeugel gebruik van hoogwaardig gegalvaniseerd staal. Hierdoor heeft u er qua onderhoud weinig omkijken naar.

Bestel direct online of lees verder voor meer info.

Plaatsing van Muurbeugel

De plaatsing van een muurbeugel is heel eenvoudig. Als u handig bent, dan kunt u dit kunt u zelf doen, met behulp van onze instructie voor het plaatsen van een muurbeugel. Maar heeft u geen zin in gedoe, dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze plaatsingsservice. Met meer dan 35 jaar ervaring en gecertificeerde medewerkers garandeert u zichzelf van een optimaal resultaat.

Muurbeugel bevestiging en mastlengte

Een belangrijk voordeel van de muurbeugel is dat u geen lengte verliest van uw vlaggenmast. U bepaald zelf de hoogte waarop de onderzijde van uw muurbeugel komt en daarmee dus ook de hoogte van uw vlaggenmast. Wel is het goed om te realiseren dat de bevestiging met een muurbeugel onderhoud en schoonmaken van uw vlaggenmast minder eenvoudig maakt. U zult hiervoor de vlaggenmast moeten losmaken.

Productsoort

Grondbevestiging

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf