Polyester baniermast 9 meter
SKU: 51-912065 Meer informatie
    • 2.75 € 
    • 0 € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen / met plaatsing max.15 werkdagen (sneller in overleg)

Polyester baniermast 9 meter – conisch model

Een glasvezelversterkte vlaggenmast met een bredere voet als top dus loopt taps toe. De polyester baniermast is onderhoudsvrij en wordt veel toegepast in de kustgebieden. Kenmerkend voor een polyester mast is de naad over de gehele lengte, daar deze in een mal worden gefabriceerd.

Draaitop

De baniermast is voorzien van een draaitop die bestaat uit POM kunststof en RVS onderdelen. Daarnaast is de ronddraaiende top voorzien van dubbele geruisloze en zelfsmerende RVS kogellagers. De baniermast wordt compleet geleverd inclusief drie ringen en contragewicht.

Banieruithouder

De draaitop wordt geleverd met een stevige aluminium banieruithouder. De lengte van de uithouder is 164cm en is geschikt voor banieren met een maximale breedte van 150cm. De uithouder kan eenvoudig in elke gewenste lengte worden ingekort. De diameter van de uithouder is 16mm.

Garantie

Onze polyester conische baniermasten worden met de grootste zorg gefabriceerd. Daarom geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Vlaggenmasten bezorgen of plaatsen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan komen er nog kosten bij voor het bezorgen. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door uiteraard binnen 5 werkdagen.

Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben ?
Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten). De genoemde leverkosten komen er bij het plaatsen nog bij. Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Materiaal

Polyester

Vorm

Conisch

Lengte

9 meter

Kleur vlaggenmast

Wit RAL 9010

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/grondbuis.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/overschuifkoker.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/kantelvoet.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/muurbeugel.pdf

Top diameter

65mm

Voet diameter

120mm

Type vlaggenmast

Polyester baniermast