Vlaggenmast met inwendig koord (Anti-Diefstal)

Uw vlaggenmasten beveiligen

Anti-diefstal vlaggenmasten uitgevoerd met een anti diefstal systeem. Dit biedt drie voordelen:

 • ✔ Vanwege dit systeem kunnen vlaggen niet uit uw mast gestolen worden.
 • ✔ Een extra voordeel is dat uw vlaggenlijn aan de binnenzijde van de mast is verwerkt. Hierdoor heeft u geen geluidshinder van uw mast, door tikkende of fluitende lijnen.
 • ✔ Het derde voordeel is dat de vlaggenmast altijd wordt uitgevoerd met een roterende vlaggenmastknop waardoor uw vlag of wimpel netjes met de wind mee waait.

Anti diefstal systemen kunnen alleen worden geplaatst in polyester en aluminium vlaggenmasten. Onderstaande vlaggenmasten kunnen allemaal worden uitgevoerd met een anti diefstal systeem.

Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden. Of bestel direct online.
Lees meer

Toont alle 13 resultaten


Afwerkingen vlaggenmast met inwendig koord

Deze vlaggenmast worden alleen uitgevoerd met een RVS-liersysteem. Wij adviseren geen opdekluikjes of slotjes, deze zijn erg ongebruiksvriendelijk en zorgt voor veel irritatie bij het hijsen van de vlag of wimpel.

 • ✔ Anti diefstal systeem – Liersysteem

Instructiefilm anti-diefstal vlaggenmast

Aluminium Anti-Diefstal vlaggenmast

Kiest ervoor een Aluminium vlaggenmast te kopen, dan kiest u voor duurzaam, onderhoudsvrij en voor de meeste mogelijkheden qua toepassingen, vormen en formaten. Zowel particulieren als bedrijven kiezen voor aluminium vlaggenmasten vanwege de vele goede eigenschappen. Aluminium biedt de meeste mogelijkheden in toepassingen en de relatief lage prijs.

Wanneer u een aluminium vlaggenmast aanschaft van Bos Vlaggen, kiest u voor degelijkheid, kwaliteit en een goede service. Het RVS liersysteem worden in aluminium masten ingebouwd vanaf een diameter van 70mm. In masten met een kleinere diameter verzwakt dit de mast te veel.

Polyester Anti-diefstal vlaggenmast

Bij Bos Vlaggen, heeft u  de ruimste keuze in polyester vlaggenmasten. En alles is direct leverbaar uit voorraad. Er zijn verschillende lengtes beschikbaar, qua vorm is een polyester vlaggenmast altijd conisch (kegelvormig). Het belangrijkste in de keuze voor de mast is de juiste lengte.

Voor de juiste lengte dient de mast circa één tot een halve meter korter zijn dan de nok van het pand. Houd hierbij ook rekening met de omgeving. Staat de vlaggenmast vrij? Dan is de exacte lengtemaat iets minder belangrijk. Staat de vlaggenmast dichtbij een pand? Dan is het juist zaak om de juiste lengte goed te bepalen en de hoogte van het pand exact te weten. Neem eventueel contact op voor hulp hierbij.

Veelgestelde vragen

 1. Er bestaat twee soorten antidiefstal systemen :
  Luikje voorzien van een cilinderslot
  Liersysteem

  Bij het eerste systeem verwijdert u doormiddel van een sleutel het luikje, hierachter zit het touw opgeborgen. U trekt het touw uit het luikje en daarmee hijs je de vlag, het overtollige touw dient u terug in het luikje te stoppen.

  Daarnaast is er ook een liersysteem, dit systeem heeft duidelijk onze voorkeur. Met de meegeleverde slinger draai je de vlag omhoog het touw wordt in de mast op de lier gedraaid, mast in top slinger eruit. Zie ook de video :

 2. Doordat het touw binnendoor loopt kunnen onbevoegde niet bij het touw, hierdoor kan de vlag of wimpel niet worden gestolen.
 3. Doordat het touw binnendoor loopt tikt het touw niet tegen de vlaggenmast. Daarnaast worden deze masten altijd uitgevoerd met een roterende vlaggenmastknop hierdoor draait de vlag en wimpel mee met de wind.