Aluminium vlaggenmast 12 meter
SKU: 20-120000 Meer informatie
  • € 
  • 0 € 
  • € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen / met plaatsing max.15 werkdagen (sneller in overleg)

Aluminium vlaggenmast 12 meter

De meeste strakke vlaggenmast uit ons vlaggenmasten assortiment, met een wanddikte van 3mm. Deze vlaggenmast heeft een glad oppervlak en heeft geen naden over de hele lengte lopen. Deze mast is alleen leverbaar in het conisch (voet breder dan in de top).

De conische 12 meter vlaggenmast is leverbaar in:
– 145mm voet en 60mm top

Stel uw aluminium vlaggenmast 12 meter eenvoudig samen, door de stappen van boven naar beneden te doorlopen. Wilt u over een optie meer informatie klik dan op “meer informatie” er verschijnt een pop-up met meer informatie en een duidelijke afbeelding.

Afwerking aluminium vlaggenmast 12 meter

Deze vlaggenmast kan worden afgewerkt op 3 verschillende manieren.

Standaard afwerking
Uw vlaggenmast wordt compleet geleverd met hijskoord, kikker en een vlaggenmastknop naar keuze. Het touw loopt bij deze afwerking buiten langs.

Liersysteem
Wilt u het touw liever aan de binnenkant dan hebben wij daarvoor een bandliersysteem. U kunt de vlag eenvoudig hijsen en strijken met meegeleverde slinger. Wij kiezen er bewust voor geen “lompe” opbouw of kunststofkastjes te monteren, deze zijn in aanschaf wel goedkoper maar zeker niet gebruiksvriendelijker. Het liersysteem wordt geleverd inclusief contragewicht.

Draaitop met banieruithouder
De vlaggenmast is voorzien van een draaitop die bestaat uit POM kunststof en RVS onderdelen. Daarnaast is de ronddraaiende top voorzien van dubbele geruisloze en zelfsmerende RVS kogellagers. De draaitop wordt geleverd met een stevige aluminium banieruithouder. De lengte van de uithouder is 164cm en is geschikt voor banieren met een maximale breedte van 150cm. De uithouder kan eenvoudig in elke gewenste lengte worden ingekort. De diameter van de uithouder is 16mm. inclusief contragewicht.

Bevestiging aluminium vlaggenmast 12 meter

Als grondbevestiging adviseren wij de kantelbare voetplaat. Het kantelanker of kantelvoet is een veelzijdige en duurzame methode om uw vlaggenmast te bevestigen. Hij bestaat uit twee delen: een scharnierend bovendeel en een vaste grondbevestiging. De grondbevestiging van de kantelvoet wordt in beton gestort.

Verzenden of vlaggenmast laten installeren

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door.

Uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst door onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten zoals leidingen, puin, zware kleigrond of hoog grondwater).

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Wij laten uiterlijk de vrijdag in de week van de bestelling per mail weten wanneer wij uw opdracht hebben ingepland. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is hiervoor een planning vereist.

Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Veel gestelde vragen aluminium vlaggenmast 12 meter

 1. Aluminium vlaggenmasten van 12 meter zijn leverbaar in één vorm en in één diameter.

  De conische mast heeft de volgende diameter:
  – Conische voet 145mm. en top 60mm.

 2. De aluminium conische vlaggenmasten hebben een 15 jarige garantie tegen breuk. De garantie geldt op het mastprofiel en niet op de losse onderdelen en calamiteiten uitgezonderd.

 3. Vlaggenmasten met een conische diameter van 145-60mm zijn leverbaar in:

  • – Wit RAL 9010
  • – Anode Zilverkleurig
Materiaal

Aluminium

Vorm

Conisch

Lengte

12 meter

Kleur vlaggenmast

Wit RAL 9010, Zilver anode

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/kantelvoet.pdf

Top diameter

60mm

Voet diameter

145mm

Type vlaggenmast

Aluminium vlaggenmast