Polyester vlaggenmast 12 meter
SKU: 50-1214065 Meer informatie
    • € 
    • 0 € 
    • € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen / met plaatsing max.15 werkdagen (sneller in overleg)

Polyester vlaggenmast 12 meter

De polyester vlaggenmast zijn conisch en zijn dus taps toelopend: breed in doorsnede aan de voet en smal in de top. Volledig UV-bestendig door de speciale gel-coating en door het speciale fabricageproces de meest egale polyester mast in de markt. Na enkele jaren van testen is onze Nordic polyester vlaggenmast een echte winnaar met over de hele lengte de smalste naad. De polyester vlaggenmast is een handgemaakte vlaggenmast, deze wordt door middel van een mal gemaakt, na het uitharden van de hars wordt de mal verwijdert waardoor er een naad zichtbaar blijft.

Afwerking polyester vlaggenmast

Deze vlaggenmast kan worden afgewerkt op 3 verschillende manieren. Standaard wordt er een koord en kikker geleverd, dit noemen wij een standaard afwerking.

Wilt u het touw liever aan de binnenkant dan hebben wij daarvoor een bandliersysteem. U kunt de vlag eenvoudig hijsen en strijken met meegeleverde slinger. Dit is een zeer gebruiksvriendelijke anti diefstal systeem. Wij kiezen er bewust voor geen “lompe” opbouw of kunstofkastjes te monteren, deze zijn in aanschaf wel goedkoper maar zeker niet gebruiksvriendelijker. Dit liersysteem wordt geleverd inclusief contragewicht.

Voor de zakelijk markt kan deze mast ook worden uitgevoerd met draaitop met banieruithouder. Dan is deze mast geschikt voor banieren.

Bevestiging polyester vlaggenmast

Als grondbevestiging adviseren wij de kantelbare voetplaat. Het kantelanker of kantelvoet is een veelzijdige en duurzame methode om uw vlaggenmast te bevestigen. Hij bestaat uit twee delen: een scharnierend bovendeel en een vaste grondbevestiging. De grondbevestiging van de kantelvoet wordt in beton gestort.

Gratis verzending polyester vlaggenmast

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen.

In tegenstelling tot vele andere webshops worden onze vlaggenmasten gratis verzonden boven een orderwaarde van € 150,-. Er komen dus bij het afrekenen geen extra voorrij- of bezorgkosten bij. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door.

Polyester vlaggenmast laten plaatsen

Uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst door onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten zoals leidingen, puin, zware kleigrond of hoog grondwater).

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Wij laten uiterlijk de vrijdag in de week van de bestelling per mail weten wanneer wij uw opdracht hebben ingepland. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is hiervoor een planning vereist.

Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

  1. De 12 meter polyester vlaggenmasten zijn standaard uit voorraad in het wit leverbaar. Andere kleuren zijn ook op aanvraag leverbaar stuur hiervoor een mail naar info@bosvlaggen.nl met het gewenste aantal en afwerking en wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte.

  2. Er worden continu sterktetests uitgevoerd op onze polyester vlaggenmasten door (SP) de Zweedse nationale test- en onderzoeksinstituut. Daarom geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Materiaal

Polyester

Vorm

Conisch

Lengte

12 meter

Kleur vlaggenmast

Wit RAL 9010

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/new/kantelvoet.pdf

Top diameter

65mm

Voet diameter

145mm

Type vlaggenmast

Polyester vlaggenmast