De vakantie’s zijn begonnen, levertijden en reactietijden kunnen iets langer zijn dan u van ons gewend bent.

Royal aanbieding vlaggenmast conisch incl. NL vlag en oranje wimpelSKU: 20-7100ACT
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 3 - 5 werkdagen (sneller in overleg)

Royal aanbieding vlaggenmast conisch incl. NL vlag en oranje wimpel

Prachtige uitgebreide vlaggenmast set, klaar om direct mee te vlaggen. De set bestaat uit een conische aluminium vlaggenmast met een lengte van 7 meter en een diameter van 100mm. aan de voet en 60mm aan de top. Deze vlaggenmast loopt taps toe en wordt compleet geleverd met knop naar keuze, kikker en koord. De aluminium vlaggenmast is onderhoudsvrij en leverbaar in het wit gepoedercoat (RAL 9010) en geanodiseerd (aluminium kleurig) .

Kantelvoet als grondbevestiging

Vlaggenmast wordt geleverd inclusief kantelvoet en is eenvoudig recht te stellen en te kantelen. Daarnaast blijft de mast boven het maaiveld, hierdoor is er geen verlies in mastlengte. Het onderstel is compleet gemonteerd en klaar om in het beton te worden gestort.

Nederlandse vlag en oranje wimpel

Deze royale aanbieding wordt geleverd inclusief bijpassende royale Nederlandse vlag met afmeting van 200x300cm en een oranje wimpel 350 cm. Uiteraard beide gemaakt van het oersterke spunpolyester 165grams.

Garantie vlaggenmast

Onze aluminium conische vlaggenmasten worden met de grootste zorg gefabriceerd. Daarom geven wij maar liefst 15 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Gratis verzending aluminium vlaggenmast

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen.

In tegenstelling tot vele andere webshops worden onze vlaggenmasten gratis verzonden boven een orderwaarde van € 150,-. Er komen dus bij het afrekenen geen extra voorrij- of bezorgkosten bij. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door.

Aluminium vlaggenmast laten plaatsen

Uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst door onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten zoals leidingen, puin, zware kleigrond of hoog grondwater).

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Wij laten uiterlijk de vrijdag in de week van de bestelling per mail weten wanneer wij uw opdracht hebben ingepland. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is hiervoor een planning vereist.

Afmetingen 700 cm
Materiaal

Aluminium

Vorm

Conisch

Kleur vlaggenmast

Anode (Zilverkleurig), Wit

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/overschuifkoker.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/mastbok.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf

Top diameter

60mm

Voet diameter

100mm