Wimpel Friesland afm. 25x300cm
SKU: 10-1976 Meer informatie

€ 39,93 (€ 33,00 Excl. BTW)


Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

De wimpel van Friesland afmeting 25x300cm mag dag en nacht in de vlaggenmast hangen. Deze oersterke Friese wimpel is duurzaam, kleurecht, UV-bestendig, eenvoudig en vertrouwd te bestellen en snel in huis! Wordt vervaardigd uit Spunpolyester. De Friese wimpel wordt compleet geleverd met ophanggarnituur (houten stok met knopjes, voorzien van ophangkoord).

Friese wimpel

Materiaal en afwerking

De Friese wimpels van Bos Vlaggen zijn van zeer hoge kwaliteit. Wij zorgen er voor dat alle wimpels rondom dubbelnaalds worden gezoomd om zo de sterkte van de wimpel te garanderen. De Friese wimpel wordt compleet geleverd met ophanggarnituur (afgewerkte stok met ophangkoort) De wimpel wordt gemaakt van het oersterke scheepsvlaggendoek (spunwol). De sterkste doeksoort in de markt. Dit vlaggendoek is onverslagen qua treksterkte en inscheurweerstand.

Gebruik Friese Wimpel

Wimpels zijn een typisch Nederlands gebruik, nergens in de wereld wordt op deze typische manier gebruik gemaakt van de wimpels als in Nederland. In Nederland is alleen voor de oranje wimpel een vlaginstructie gegeven, hierdoor zijn de provinciale wimpels dus geheel vrij om te worden gehesen. Vooral in Friesland is het gebruikelijk om een Friese wimpel te hijsen. Maar ook in andere deelgebieden van Nederland komt dit voor met de lokale vlag patronen/kleuren

Afwerking

Met Wimpelstokje

Productsoort

Wimpel

Lengte

3 meter

Regio

Friesland