Wimpel Apeldoorn 25x300cm
SKU: 10-1979 Meer informatie
    • € 
Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

De enige echte wimpel van Apeldoorn ! Deze oersterke Apeldoornse wimpel is duurzaam, kleurecht, UV-bestendig, eenvoudig en vertrouwd te bestellen en snel in huis !. Wordt vervaardigd uit Spunpolyester (Scheepsvlaggendoek 160 grams. De Apeldoornse wimpel wordt compleet geleverd met ophanggarnituur (houten stok met knopjes, voorzien van ophangkoord).

Wimpel Apeldoorn

Trots op de stad Apeldoorn? Laat het zien in uw vlaggenmast. Bestel vandaag nog jouw exemplaar van de wimpel Apeldoorn en laat deze trots wapperen in uw vlaggenmast of aan uw gevel. Bestel nu en geef je omgeving de koninklijke uitstraling die het verdient! De wimpel van Apeldoorn mag u uithangen wanneer u maar wilt. Meestal wordt een provinciewimpel als zelfstandige wimpel gebruikt, dus niet in combinatie met een vlag.

Materiaal en afwerking Apeldoorn wimpel

De wimpel van de Apeldoorn is vervaardigd van Spunpolyester. Het doek is geweven met een uiterlijk van wol, met uitstekende eigenschappen; lichtecht, neemt geen vocht op, gewicht ca. 165 gr./m2. Niet te vergelijken met andere vlaggen gemaakt van polyester breisels.De Apeldoornse wimpel wordt compleet geleverd met ophanggarnituur (houten stok met knopjes, voorzien van ophangkoord).

Afwerking

Met Wimpelstokje

Productsoort

Wimpel

Lengte

3 meter

Regio

gemeente Apeldoorn