Besteed € 350,00 en ontvang een gratis Deur kerstboom verlichting bij jouw bestelling.
Aluminium vlaggenmast zwart 7 meter diam.90-90mm. cilindrisch modelSKU: 28-79090
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen / met plaatsing max.15 werkdagen (sneller in overleg)

Aluminium cilindrisch vlaggenmast van 7 meter zwart (RAL 9005)

Een mooie strakke standaard vlaggenmast van aluminium, met een wanddikte van 3mm. Deze vlaggenmast heeft zowel in de top als in de voet dezelfde diameter. Stel uw aluminium cilindrische vlaggenmast hieronder eenvoudig samen, door de stappen van boven naar beneden te doorlopen. Uit voorraad leverbaar in het zwart gepoedercoat (RAL 9005).

Garantie

Onze aluminium cilindrische vlaggenmasten worden met de grootste zorg gefabriceerd. Daarom geven wij maar liefst 5 jaar garantie op breuk (calamiteiten uitgezonderd).

Gratis verzending aluminium vlaggenmast

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen.

In tegenstelling tot vele andere webshops worden onze vlaggenmasten gratis verzonden boven een orderwaarde van € 150,-. Er komen dus bij het afrekenen geen extra voorrij- of bezorgkosten bij. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door.

Aluminium vlaggenmast laten plaatsen

Uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst door onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten zoals leidingen, puin, zware kleigrond of hoog grondwater).

Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 a 3 weken te plaatsen. Wij laten uiterlijk de vrijdag in de week van de bestelling per mail weten wanneer wij uw opdracht hebben ingepland. Om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, is hiervoor een planning vereist.

Afmetingen 700 cm
Materiaal

Aluminium

Vorm

Cilindrisch

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/overschuifkoker.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/kantelvoet.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/mastbok.pdf
https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/muurbeugel.pdf

Kleur vlaggenmast

Zwart

Top diameter

90mm

Voet diameter

90mm