Nederlands Film Festival: talent van eigen bodem

Vandaag (23 september 2015) is het zover! Het Nederlands Film Festival, dat ruim een week duurt, gaat van start in Jaarbeurs Utrecht. In plaats van de flitsende blockbusters uit Hollywood of de (toekomstige) culturele klassiekers uit Cannes, is er hier ruimte en aandacht voor oer-Hollands filmtalent. Gedurende de hele week is er van alles te beleven op Jaarbeurs Utrecht.

Op Jaarbeurs Utrecht geniet je in deze week van cinematische hoogstandjes van Hollandse bodem. Er zijn allerlei films te zien: van korte arthouse films tot mainstream films die in alle grote bioscopen in het land te zien zijn. Ook gaan er bijvoorbeeld documentaires, tv series en andere tv shows hier in première. Heb je even genoeg genoten van al het bewegend beeld dat er te zien is? Dan kun je jezelf ook prima vermaken met games, interactieve tentoonstellingen en evenementen.

Zo zijn er bijvoorbeeld: talkshows, workshops en debatten om bij te wonen. Er is dus genoeg om te zien, horen en proeven op het Nederlands Film Festival! Maar bij een écht bruisend, inspirerend en creatief festival hoort ook een goede sfeer. En hoe creëer je die beter dan met indrukwekkende vlaggen en banieren? Voor de ingang van Jaarbeurs Utrecht wapperen altijd mooie, grote banieren in de lucht.

Jaarbeurs buitenkant

Bron: www.healthandhealing.nu

Maar ook de binnenkant is altijd mooi aangekleed. Kleurrijke banieren, opvallende spandoeken en trendy beachflags blazen leven in de jaarbeurs. Verschillende merken en kraampjes zijn gevuld met bedrukte vlaggen en doeken. Ook tijdens het Nederlands Film Festival ziet Jaarbeurs Utrecht er ongetwijfeld flitsend uit. Kijk hier voor meer informatie over het Nederlands Film Festival, en bestel online kaartjes.

Een sfeervolle Jaarbeurs Utrecht tijdens het LEGO Jaarbeurs

Jaarbeurs binnenkant

Bron: www.duic.nl

Bij het Nederlands Film Festival horen natuurlijk ook 100% Nederlandse vlaggen. Wij zijn er trots op dat onze vlaggen en (span)doeken regelmatig bij de Jaarbeurs te zien zijn. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op +31 55 506 3392 of stuur een mail naar info@bosvlaggen.nl.

Lees meer

Toont alle 3 resultaten