Wimpel Achterhoek 25x300cm
SKU: 10-1978 Meer informatie
    • € 
Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

Achterhoekse wimpel bestellen ?

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw verbondenheid met de Achterhoek te tonen? Zoek niet verder! Onze collectie Achterhoekse wimpels is de perfecte aanvulling op elke vlaggenmast, gevel, of interieur van echte Achterhoek-liefhebbers.

Onze Achterhoekse wimpels – Een symbool van regionale trots!

Elke wimpel is vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit, waardoor het niet alleen een prachtig symbool van uw Achterhoekse trots is. Of u nu de wimpel thuis wilt hijsen, bij uw vereniging of op uw bedrijfslocatie, het is een stijlvolle manier om de liefde voor uw regio te tonen.

Producteigenschappen:

  • Veelzijdig Gebruik: Perfect voor feestdagen, regionale evenementen, sportwedstrijden, of als permanente decoratie om uw Achterhoekse herkomst te benadrukken.
  • Makkelijk te Installeren: Onze wimpels zijn klaar voor gebruik met een eenvoudige bevestiging die past op standaard vlaggenmasten.

Bestel nu en laat uw Achterhoekse hart spreken! Onze wimpels zijn het perfecte cadeau voor uzelf, uw familie, vrienden, of als zakelijk geschenk om de regionale verbondenheid te vieren. Laat zien dat u trots bent op de Achterhoek met deze prachtige wimpel.

Snelle levering! Bestel vandaag nog en draag met trots de kleuren van de Achterhoek waar u ook gaat.

Materiaal en afwerking Achterhoekse wimpel

De wimpel van de Achterhoek is vervaardigd van Spunpolyester. Het doek is geweven met een uiterlijk van wol, met uitstekende eigenschappen; lichtecht, neemt geen vocht op, gewicht ca. 165 gr./m2. Niet te vergelijken met andere vlaggen gemaakt van polyester breisels. De Achterhoekse wimpel wordt compleet geleverd met ophanggarnituur (houten stok met knopjes, voorzien van ophangkoord).

Afwerking

Met Wimpelstokje

Productsoort

Wimpel

Lengte

3 meter

Regio

Achterhoek