Aluminium vlaggenstok 2 meter zwart
SKU: 20-23030-9005 Meer informatie
    • 0 € 
    • 0 € 
    • 0 € 
    • € 
Levertijd: 3 - 5 werkdagen (sneller in overleg)

Aluminium vlaggenstok 2 meter zwart

Deze aluminium vlaggenstok is, in tegenstelling tot de traditionele stokken niet wit maar zwart. Uiterst duurzaam en licht van gewicht en leverbaar uit voorraad . Wordt geleverd met een royale zwarte kunststof peervormige knop en haakje voor de vlagbevestiging.

Halfstokclips en vlagcorrector

De vlaggenstok 2 meter is ook samen te stellen met halfstok clips voor het halfstok vlaggen of met vlagcorrectors. Deze worden niet in combinatie gebruikt met elkaar gebruikt.

De vlagcorrector: Het is een unieke tool bestaande uit twee delen die ervoor zorgt dat je vlag niet meer om de stok wikkelt.

Hoe gebruik je het? Schuif een van de twee ringen vanaf de onderkant van de vlaggenstok omhoog en zet deze vast aan de bovenkant. Bevestig de bovenkant van de vlag aan de vlagcorrector. Schuif dan de andere ring om de vlaggenstok op de juiste hoogte. Bevestig de onderkant van de vlag aan de ring. Zo eenvoudig is het! Onze vlagcorrectors zijn gemaakt van weerbestendig metaal, hebben een mooie zilveren kleur en zijn voorzien van kogellagers voor soepele beweging. Geschikt voor vlaggenstokken met een diameter van 2,6 tot 3,1 cm. Hiermee heb je altijd een strakke vlagpresentatie zonder gedoe met draaiende vlaggen.

Knop

Oranje of zwart uivormig

Materiaal

Aluminium

Lengte

2 meter

Productsoort

Vlaggenstok

Vlagcorrector

https://www.bosvlaggen.nl/wp-content/uploads/2020/10/vlagcorrector.pdf