Vlaggenmastknop zilver – Peer
SKU: 10-463 Meer informatie
    • € 
    • € 
Levertijd: voor 12.00 uur besteld wordt dezelfde werkdag verzonden

Vlaggenmastknop zilver – Peer

Deze roterende vlaggenmastknop is zowel geschikt voor vlaggenmasten met het touw buiten langs als het touw binnendoor. De vlaggenmastknop wordt geleverd inclusief adapter (tenzij anders geselecteerd). De roterende vlaggenmastknoppen zijn makkelijk te monteren middels het zogenaamde ‘Plug&Play’ principe. De knop is voorzien van koordgeleiding.

De zilver uivormige vlaggenmastknop heeft een diameter van 135mm en deze is behalve met adapter ook te bestellen  met M10 tapdraad, deze worden doorgaans gebruikt voor bevestiging op een draaitop of banieruithouder.

Vlaggenmastknop voor aluminium mast

De adapter schuift bij de aluminium vlaggenmasten in de mast daarom is hier de binnendiameter van de top van de vlaggenmast van belang.

Binnendiameter aan de top van vlaggenmast
54mm. Schuift in de mast
64mm. Schuift in de mast
69mm. Schuift in de mast
84mm. Schuift in de mast

Vlaggenmastknop voor polyester vlaggenmast

De adapter schuift bij de polyester vlaggenmasten over de mast daarom is hier de buitendiameter van de top van de vlaggenmast van belang.

Buitendiameter aan de top van vlaggenmast
45mm. Schuift over de mast
50mm. Schuift over de mast
65mm. Schuift over de mast

Vlaggenmastknop voor houten vlaggenmast

Wil je deze knop bestellen voor bevestiging op een houten mast selecteer dan “t.b.v. houten vlaggenmast” je krijgt dan een hout fret met tapdraad meegestuurd (selfcolor). Deze dient in de mast te worden geboord met boor 15 of 16, waar je vervolgens de M10 tapdraad in kan draaien. Wel even weer afdichten met kit om houtrot te voorkomen.