Vlaggenmast kopen in Rotterdam

Bos vlaggen is specialist in het vervaardigen, leveren en plaatsen van vlaggenmasten in de regio Rotterdam. Wij leveren een groot deel van onze masten in Rotterdam zelf, maar ook in omliggende gemeentes zoals Vlaardingen en Schiedam. Vooral in de wijken Kralingen, Blijdorp en het Lloydkwartier leveren wij veel masten aan particulieren in Rotterdam.

Maar de meeste klanten van Bos vlaggen in Rotterdam zijn zakelijke klanten. Veel van onze klanten hebben hun bedrijf staan in de bekende Rotterdamse bedrijventerreinen, zoals Schiebroek, Merwe-Vierhavens of Charlois. Dit komt door ons uitgebreide assortiment vlaggenmasten, in diverse kleuren en samenstellingen. Onze goede service. En natuurlijk door onze scherpe prijzen. Lees meer of bestel direct.

Lees meer

Resultaat 1–16 van de 37 resultaten wordt getoond


Aluminium vlaggenmast kopen in Rotterdam

Bos vlaggen biedt de ruimste keuze in aluminium vlaggenmasten. In heel Rotterdam leveren wij al ruim 35 jaar vlaggenmasten met de hoogste kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Wij leveren wij alles vanuit voorraad, zodat u de gewenste vlaggenmast snel in huis heeft. Wanneer u een aluminium vlaggenmast aanschaft van Bos Vlaggen, kiest u voor degelijkheid, kwaliteit en een goede service. Bestel uw Aluminium vlaggenmast via de website en wij bezorgen deze gratis in Rotterdam.

Polyester vlaggenmast kopen in Rotterdam

Een andere populaire keuze voor een vlaggenmast is de polyester vlaggenmast. Bos vlaggen heeft een ruim assortiment vlaggenmasten van polyester in diverse afmetingen. In Rotterdam leveren wij deze vlaggenmasten zowel aan bedrijven als particulieren. Uiteraard ook met de hoogste kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Een polyester vlaggenmast van Bos Vlaggen is een keuze voor duurzaamheid, kwaliteit en een goede service.

Houten vlaggenmast kopen in Rotterdam

Vlaggenmasten van hout zijn het meest klassiek qua uitstraling. Dit past goed bij de vele prachtige huizen die Rotterdam rijk is. Door de keuze voor grenenhout van een hoge kwaliteit en de conische vorm zijn onze houten vlaggenmasten bij uitstek geschikt voor traditioneel vlaggen. Een prachtig visitekaartje voor uw huis, bedrijf of vereniging. Bij Bos vlaggen bent u verzekert van een ruime keuze in houten vlaggenmasten. Wij bieden onze houten masten aan, wit of blank gelakt en met een ruime keuze in beschikbare lengtes. Alle vlaggenmasten worden direct uit voorraad geleverd en gratis bezorgd bij u thuis in Rotterdam.