Vlaggenmast kopen in de regio Amsterdam

Bos vlaggen is specialist in het vervaardigen, leveren en plaatsen van vlaggenmasten in Amsterdam en omgeving. Wij leveren een groot deel van onze masten in de gemeente Amsterdam zelf, maar ook in omliggende gemeentes zoals Diemen en Amstelveen. Vooral in Amsterdam Zuid, de Watergraafsmeer en de Rivierenbuurt leveren wij veel vlaggenmasten aan particulieren.

Maar de meeste klanten van Bos vlaggen in Amsterdam zijn zakelijke klanten. Veel van onze klanten hebben hun bedrijf staan in de bekende Amsterdamse bedrijventerreinen, zoals Amstel Business park, in Amsterdam Zuid-Oost en Sloterdijk. Dit komt door ons uitgebreide assortiment vlaggenmasten, in diverse kleuren en samenstellingen. Onze goede service. En natuurlijk door onze scherpe prijzen.

Lees meer

Resultaat 1–16 van de 37 resultaten wordt getoond


Polyester vlaggenmast bestellen

Een andere populaire keuze voor een vlaggenmast is de polyester vlaggenmast. Bos vlaggen heeft een ruim assortiment vlaggenmasten van polyester in diverse afmetingen. In Amsterdam leveren wij deze vlaggenmasten zowel aan bedrijven als particulieren. Uiteraard ook met de hoogste kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Een polyester vlaggenmast van Bos Vlaggen is een keuze voor duurzaamheid, kwaliteit en een goede service.

Aluminium vlaggenmasten bestellen

Bos vlaggen biedt de ruimste keuze in aluminium vlaggenmasten. In heel Amsterdam leveren wij al ruim 35 jaar vlaggenmasten met de hoogste kwaliteit en tegen een scherpe prijs. Wij leveren wij alles vanuit voorraad, zodat u de gewenste vlaggenmast snel in huis heeft. Wanneer u een aluminium vlaggenmast aanschaft van Bos Vlaggen, kiest u voor degelijkheid, kwaliteit en een goede service. Bestel uw Aluminium vlaggenmast via de website en wij bezorgen deze gratis in Amsterdam.

Houten vlaggenmast kopen 

Vlaggenmasten van hout zijn het meest klassiek qua uitstraling. Dit past goed bij de vele prachtige huizen in Amsterdam en omgeving. Door de keuze voor grenenhout van een hoge kwaliteit en de conische vorm zijn onze houten vlaggenmasten bij uitstek geschikt voor traditioneel vlaggen. Een prachtig visitekaartje voor uw huis, bedrijf of vereniging. Bij Bos vlaggen bent u verzekert van een ruime keuze in houten vlaggenmasten. Wij bieden onze houten masten aan, wit of blank gelakt en met een ruime keuze in beschikbare lengtes. Alle vlaggenmasten worden direct uit voorraad geleverd en gratis bezorgd bij u thuis in Amsterdam.

Plaatsingsdienst Bos Vlaggen

Laat uw vlaggenmast plaatsen door onze gecertificeerde plaatsingsdienst.
Bij elke vlaggenmast kunt u aangeven of wij de mast moeten plaatsen of dat we alleen moeten bezorgen.
Wilt u uw vlaggenmasten professioneel en vakkundig geplaatst hebben en er geen omkijken meer naar hebben? Maak dan gebruik van onze plaatsingsdienst. Bij alle vlaggenmasten op onze website kunt u het aangeven of u de vlaggenmast geplaatst wenst te hebben. We streven ernaar dat we dan binnen 2 weken de mast(en) plaatsen.