Vlaggenmast 8 meter incl. kerstverlichting Starry Night®
SKU: 20-800STN Meer informatie
  • 0 € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • € 
  • € 
Leverkosten: Gratis verzending !
Levertijd: 1 - 5 werkdagen

Aluminium kerst vlaggenmast 8 meter

De vlaggenmast is verkrijgbaar in het aluminium in zowel cilindrisch als conisch , daarnaast ook samen te stellen met een polyester mast van 8 meter.

Vlaggenmast kerstverlichting Starry Night®

Deze vlaggenmasten wordt geleverd inclusief de succesvolle Starry Night® 1520 kerstverlichting. Deze bestaat uit 1520 warm witte led verlichting en heeft een diameter van 380cm onderaan.

Vlaggenmasten bezorgen of plaatsen

Al onze vlaggenmasten en constructies worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Op deze manier kunt u, met behulp van deze montage handleiding, zelf eenvoudig uw vlaggenmasten plaatsen. Wanneer u kiest voor het bezorgen van de vlaggenmasten dan komen er verder geen bezorgkosten meer bij. Wij geven na dat u de vlaggenmast(en) heeft besteld zo spoedig mogelijk de leverdatum door uiteraard binnen 5 werkdagen. Wilt u echter uw vlaggenmast(en) vakkundig geplaatst hebben ? Maak dan gebruik van onze VCA gecertificeerde plaatsingsdienst. De plaatsingskosten zijn inclusief arbeidsloon, transportkosten, voorrijkosten en beton. (mits er geen obstakels in de grond zitten).Het streven is om uw vlaggenmasten binnen 2 weken te plaatsen. Uiteraard nemen wij eerst contact met u op om een afspraak te maken. Wilt u de vlaggenmasten sneller geplaatst hebben neem dan contact met ons op.

Let op : Bij de keuze vlaggenmasten plaatsen wordt enkel de vlaggenmast geplaatst u dient later zelf de Starry Night® te monteren.

Materiaal

Aluminium

Vorm

Cilindrisch, Conisch

Lengte

8 meter

Kleur vlaggenmast

Wit RAL 9010, Zilver anode, Zwart RAL 9005

Productsoort

Vlaggenmast

Plaatsingsinstructie

https://www.bosvlaggen.nl/media/wysiwyg/grondbuis.pdf

Top diameter

60mm, 65mm, 90mm

Voet diameter

90mm, 100mm, 120mm

Kleur LED

Warm wit

Kerstverlichting voor lengte mast

8 meter

Kerstverlichting

Kerstverlichting + mast

Merk kerstverlichting

Starry Nights