Fairybell 12 meter kerstverlichting
SKU: 4000FB12 Meer informatie

Uitverkocht

√ Fairybell 4000
√ 4000 LEDS warm wit
√ Diam.400cm
√ Exclusief vlaggenmast
√ Geschikt voor 12 meter vlaggenmast

Fairybell Kerstverlichting 12 meter vlaggenmast

De fairybell is voor 12 meter vlaggenmasten leverbaar in één type, de Fairybell 4000 warm wit. De Fairybell 4000 is voorzien van maar liefst 4000 LEDs en heeft een diameter van 400 centimeter aan de onderkant. Natuurlijk heeft u de UNIEKE drie jaar volledige garantie op deze in Nederland geproduceerde Fairybell kerstboom.

Een feeërieke kerstverlichting in boomvorm met honderden lampjes die u simpelweg met het ophijssysteem in uw bestaande vlaggenmast op kan hijsen. Met behulp van het gepatenteerde systeem van Fairybell zorgt u in een mum van tijd voor een prachtige kerstsfeer rondom uw huis.
Deze kerstboom met een hoogte van zes meter is voorzien van 4000 lampjes. Door het plaatsen van deze Fairybell wordt uw mast een echt pronkstuk. Het opzetten van de Fairybell neemt tussen de 30 en 45 minuten in beslag. Doordat hij tegen alle weersomstandigheden in bestand is heb je er na het opzetten geen omkijken meer naar.

De Fairybell® 12 meter-4000 led, dankzij de slimme verdeling van het licht ontstaat er in het donker de optische illusie van een prachtig gevulde kerstboom in uw vlaggenmasten! Dankzij het unieke Fairybell systeem is dit effect vanaf alle kanten zichtbaar. De strengen worden aangesloten op een weerbestendige 31 volt adapter welke gewoon op het stroomnet aangesloten kan worden. Om de kerstboom enkel op gewenste tijden te activeren kan gebruikgemaakt worden van een tijdschakelaar.

  1. De 12 meter Fairybell vlaggenmast kerstverlichting bestaat uit 4000 lampjes.

  2. De vlaggenmast kerstverlichting is voorzien van energiezuinige LED-lampjes. De Fairybell 900 12W & de Fairybell 1200 verbruikt 20W. Om uit te rekenen wat het verbruik is voor een kerstverlichting gebruikt u onderstaande formule.

    Eén kilowatt is 1.000 watt. Om het aantal kWh te berekenen, vermenigvuldigt u het verbruik in kW met de tijd dat u het apparaat gebruikt. Dit kunt u doen op de volgende manier: aantal uren in gebruik x (vermogen van het apparaat / 1.000) = kWh.

    Het kost dus nauwelijks iets om deze sfeervolle kerstverlichting aan te hebben tijdens de kerstdagen.

De Fairybell wordt geleverd exclusief mast. Bent u geïnteresseerd in de combinatie? Neem dan eens een kijkje bij de aanbiedingen hieronder,

Specificaties

– 4000 warm-witte LED-lampjes
– Hoogte 12 M(vanaf de grond)
– Diameter onder 400 cm
– Duidelijke gebruiksaanwijzing
– Snel opgebouwd (binnen 45 minuten)
– Duidelijke gebruiksaanwijzing
– Easy-click-systeem voor snelle opbouw
– Luxe zwarte smalle banden
– Verbruik 20 watt
– Inclusief 31 volts transformator
– TÜV en KEMA gekeurd

De Fairybell wordt geleverd exclusief mast. Bent u geïnteresseerd in de combinatie? Neem dan eens een kijkje bij de aanbiedingen hieronder,

Geschikt voor

Vlaggenmasten 12 meter

Diameter

400cm

Lengte

12 meter

Garantie

3 jaar Fairybell Fabrieksgarantie

Aantal leds

4000 energie zuinige warm witte LEDS 31V. (25.000 brand uren)

Energie klasse

A++ 31V/220V laagspanning.Verbruik 40W/Hr.

Fabrikaat

Ontworpen en geproduceerd in Nederland

Merk kerstverlichting

Fairybell

Kerstverlichting voor lengte mast

12 meter

Kleur LED

Warm wit

Kerstverlichting

Kerstverlichting