Beachvlaggen bedrukken

Beachvlaggen of flags zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bij tankstations, bij winkels of een stand op een beurs is deze reclamedrager, een zeer gewild item door zijn vorm, dynamiek en afmeting. Het frame van de beachvlaggen bestaat uit aluminium delen met een diameter van 25mm. Strandvlaggen zijn snel op te zetten en gemakkelijk te transporteren. Ze zijn leverbaar in maar liefst vijf afmetingen en twee vormen.

De sterkste beachflag

Bos Vlaggen heeft de mooiste en sterkste beachflag uit de strandvlaggen serie. Het oersterke aluminium frame is ongeëvenaard door concurrenten. Ook onze beachflag accessoires zijn van de allerhoogste kwaliteit. Wacht niet langer met het promoten van uw bedrijf of product en vraag een offerte aan voor haarscherp bedrukte beachflags. Of lees meer voor aanvullende informatie.

Voor het bedrukken van beachflags kiest u voor:
·Digitaal geprinte beachflags. Geschikt voor een kleine oplage. Gewild vanwege de haarscherpe detaillering en de kortere levertijden van 7-10 werkdagen.
·Zeefdruk beachflags. Geschikt voor grotere aantallen. Kent langere levertijden (ca. 3 tot 4 weken).
Afhankelijk van de gewenste oplage, het aantal kleuren en de gewenste levertijd berekent Bos Vlaggen voor u de meest gunstige prijs en productiemethode.

Sneller? Staat uw afmeting er niet bij?

Overleg met onze verkoopmedewerkers en bel 055 506 3392. Of vul de offerteaanvraag in bij het artikel van uw keuze op deze pagina.

Downloads voor beachflags:

·Werktekening / sjabloon beachflags
·Hoe lever ik het artwork aan voor mijn beachflags?

Voordelen beachvlaggen van Bos Vlaggen:

·Aanzienlijk sterker en stabieler dan baleinframes of hengels.
·Duurzaam, mobiel en licht in gewicht.
·Zeer eenvoudig op te zetten.
·Geschikt voor meerdere standaards of voeten, en 360? draaibaar.
·Volledige doordruk van de doeken. Achterzijde is 100% zichtbaar.

Koop uw beachflags online bij BosVlaggen.nl

U wilt een beachflag voor bij uw bedrijfspand, beurs of tankstation? Vraag dan nu online een offerte aan voor onze kwaliteits beachflags, in de afmetingen die u wenst. Binnen 24 uur ontvangt u onze offerte. Is de offerte akkoord, dan sturen we een ontwerpvoorstel voor de beachflags. Keurt u ook het ontwerp goed, dan gaan we uw beachflags bedrukken. Zo gaat het bestellen van beachflags eenvoudig en snel. U kunt zich alvast gaan verheugen op de levering van uw nieuwe promotiemateriaal.

Lees meer

Toont alle 7 resultaten